Sommer og sol

Den der Hello Kitty taske

hellokittytaske2hellokittytaske1Jeg har vist nævnt den et par gange før. Oline absolutte ynglings legetøj. Vi taler hverken om dyre Bobles tumle møbler eller fine tipi’er. Nej nej det er noget så simpelt som en grim lille taske med Hello Kitty købt for næsten ingen penge i H&M.

Den følger hende over alt. Hun sover med den, og forlader helst ikke lejligheden uden at den hænger over skulderen på hende. Her på det sidste er hun begyndt at bruge den som en cross body taske. Ligesom mor, siger hun stolt, når hun går af sted.  Når hun vågner er den det første hun rækker ud efter, og hun spiser ikke havregrøden uden den ligger lige ved siden af skålen.

Her gemmer hun hendes små skatte. Lige nu tror jeg den rummer et brio tog, en pakke tygge gummi, en saks, en 5 krone og en sådan en klemme man kan lukke poser med.

Jeg havde ellers lovet mig selv aldrig at slippe møgkatten ind i vores hjem. Men igen man har et standpunkt til man tager et nyt. Sådan er det vist bare med rigtig mange ting her i livet, og åbenbart også når det kommer til den skide møgkat.

Hvad med jer? Har i også lukket møgkatten ind i jeres liv trods i havde lovet jer selv det modsatte? Eller er jeg den eneste der tilsyneladende er blevet blød om hjertet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer og sol