Fastelavn er mit navn

Oline og kina kjolen

aliekspresskjole1aliekspresskjole2Ligesom mange andre har jeg også kastet mig over Aliekspress efter god og grundig vejledning fra Denise fra Sirlig.dk.

Til jer da ikke kender Aliekspress, så kan jeg anbefale jer at læse blog indlægget her, og ellers kan jeg da kort sige at det er et kæmpe online marked med rod i Asien. Her kan man finde ALT mellem himmel og jord, til en tit meget billig penge. Man skal dog være opmærksom på at man nok ikke skal forvente den store kvalitet, og genstandene har nok ikke været udsat for den store kvalitets kontrol hverken forhold til kemikalie indhold eller til de forhold de er produceret under.

Så jeg bliver nok aldrig den store Aliekspress indkøber, men lidt går nok, og så er det faktisk også meget sjovt at se hvad man kan finde der inde.

Bla andet fandt jeg denne kjole, som ankom her den anden dag. Kjolen er sikkert lavet i tvivlsom polyester blanding, og størrelsen er altså også noget sjov i det.

Men den er meget fin og sjov, og ja så er Oline helt forgabt i den. “Mor der er sløjfer på” siger hun med store julelys i øjnene.

Næste køb tror jeg skal være verdens største tyl skørt og måske en vaske ægte prinsesse kjole. Bare sådan til sjov og udklædning. Mon ikke jeg så vinder prisen som verdens bedste mor???

Find kjolen lige her.

Indlægget indeholder affiliate links

 

2 kommentarer

 • Malou

  Har du mon et link til denne kjole, min datter ville blive SÅ glad for sådan en, og der er jo en million varer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Har lagt link ind i indlægget.

   Vær obs på at størrelsen er lidt underligt. Jeg købte en str 4 år til min 3 årige lille datter. Ærmerne er for lange og den er også lidt for bred i det, men længde mæssigt kunne den ikke være ret meget kortere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavn er mit navn