Gul gul gul

Bloomers og flæse sweatshirt

flæsesweatshirtbloomersVidste i at nogle af de mest læste indlæg på Olinesmor er mine 2 DIY indlæg, hvor jeg viser hvordan jeg laver bloomers og en flæse sweatshirt. Hver evig eneste dag googler i søgeord, der leder jer ind på et af disse indlæg, så enten er i glade for DIY indlæg, eller måske er  google bare glad for at lægge disse to indlæg i toppen af jeres søgeresultater, så i nærmest bliver tvunget her ind.

Ja hvad ved jeg.

Faktisk kan jeg ikke lade være med at grine lidt af de indlæg. Især bloomers indlægget, som jeg lavede 4-5 måneder efter jeg havde startet bloggen, og kort tid efter jeg var begyndt at sy. Jeg var virkelig en novice ud i syningens kunst og alligevel har jeg så meget selvtillid at jeg lige laver en DIY.

Men ved i hvad jeg synes faktisk selv her næsten 2 år efter, og en del sy erfaring senere, at de bloomers stadig holder. De er nemme at sy, ja du behøver nok ikke ret meget mere end det store symaskine kørekort fra folkeskolen, og så synes jeg faktisk de er temmelig søde, og selv den dag i dag kunne jeg sagtens finde på at sy et par.

Flæse sweatshirten syer jeg stadig. Den holder altså max. Flæserne giver altså bare en kedelig sweatshirt lidt wauw faktor. Den er lidt sværere at sy. Men også kun lidt. Det mest trælse er nok at den kræver enten overlocker eller i det mindste en symaskine med stræksøms funktion. Dvs mormors gamle hakkebræk kommer nok til kort her.

Jeg overvejer lidt om det er noget jeg skal gøre mig noget mere i. Altså vi taler ikke komplicerede DIY, men mere simple, som alle kan gå til uden de store forudsætninger.

Var det noget i kunne være interesseret i?

Fx de baggy leggings som jeg har vist et par gange, eller måske hvordan man på ganske kort tid laver verdens mest simple nederdel. Altså vi taler virkelig ikke rocket science her, men bare basis opskrifter til alle jer som virkelig gerne vil sy, men som får røde knopper og angst anfald, når der tales om mønster konstruktion, kantbånd og overlock trådning.

Tror jeg lægger ud med et indlæg allerede i næste uge. Så stay tuned.

6 kommentarer

 • Helle

  Bare du ville vise hvordan man syr flæser på midt på bagdelen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Bare du ville vise hvordan man sætter en flæse på midt på bagdelen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebekka

  Jaaaa tak til sy diy! Er en af dem som virkelig gerne vil, men ikke rigtig tør (eller føler mig go nok) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Jaa! Meget gerne flere diy’s! Og forresten hvilken barnevogn er du endt med at købe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   En mutsy igo. Skal nok vise billeder af den når den kommer frem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gul gul gul