Norlie online lagersalg

Vores weekend

sanseudstilling1sanseudstilling2sanseudstilling3Jeg tror jeg har skrevet om det før, altså det ingen selvfølgelighed er at vi alle er samlet i weekenden, da både jeg og Olines far arbejder i weekenderne. Det er selvfølgelig blevet lidt bedre efter jeg er gået på barsel, men alligevel er det kun hver 2. weekend vi har sammen.

Så har vi selvfølgelig en masse hverdags fri sammen, og det er også fantastisk, men der er altså noget over at have fri i weekenden. Man slapper på en eller anden måde lidt mere af, og nyder friheden lidt mere. Især hvis vi er sammen alle 3.

Sådan en weekend var denne, og den blev virkelig nydt.

Vi har ikke lavet det store udover lørdag, hvor vi alle 3 gik hånd i hånd ind til Sanseudstillingen på Brandts klædefabrik. Sanseudstillingen er en midlertidig udstilling specielt lavet til børn, som vender tilbage hvert år. Hver år med et nyt tema, og en ny kunstner.

Det var et kæmpe hit hos Oline. Der blev kastet med bolde, kravlet op af bakker og gået i en labyrint med selvlysende lys. Det var kun fordi moderen var blevet lidt træt at vi gik efter lidt over en time. Inden vi gik helt, gik vi dog lige en runde i de andre udstillinger, og det var faktisk ret spændende og flot,  og selv Oline var ret underholdt. Dog fik hun et mindre hysterisk anfald, da vi kom til en slags kunst installation med skibe ophængt i loftet i snore. Dem ville hun selvfølgelig skubbe til, og det var i sidste øjeblik hendes far reddede hende fra at sætte alarmen i gang. Desværre var hun ikke særlig taknemmelig og kvitterede med skrig og skrål og en syngende lussing til far!!!!

Hvis i bor i Odense kan det bestemt anbefales at kigge forbi Sanseudstillingen. Tror sagtens vi kunne finde på at kigge forbi igen en dag.

Og ellers blev weekenden ikke brugt på det store udover hygge, kagespisning (har virkelig svært ved at holde kagemonstret i skak for tiden), små gåture og så selvfølgelig masser af sofa hygge med tegnefilm.

En helt igennem perfekt weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norlie online lagersalg