Alt for lækre sorbet farver

En lille far syg pige

minirodinijakke1minirodinijakke2 Søndag morgen kl 05 skete der noget, som jeg aldrig havde oplevet før. Min lille pige savnede sin far noget så meget og var ganske ulykkelig. Oline er ellers en mor pige med ekstremt stort M. Ingen tvivl om at hun også elsker sin far, og at han betyder alverden for hende, men alt for tit er det kun mor der dur. Det er mor der skal trøste, hjælpe hende på toilettet, hjælpe hende i tøjet etc etc. Det eneste far har været den foretrukne til har været vilde og sjove lege. Der har far været den absolutte favorit.

Weekenden var ellers startet så godt. Vi var taget på tøsetur til København for at besøge min kusine og hendes familie, og samtidig ville vi kigge forbi Ciff kids søndag, for at deltage i nogle arrangementer jeg var inviteret til.

Vi startede med en tur i Den blå planet. Og det var helt fantastisk. Oline var helt oppe at køre, og løb rundt og kiggede på fisk. Dog var souvenir butikken nok højde punktet trods alt, og selvfølgelig fik hun lokket en lille ting ud af hendes mor. Vi gik dog fra forretningens dyreste bamse til den billigste. Det er jo ikke ligefrem bamser den lille dame mangler.

Lørdag hyggede vi bare sammen med min kusine og hendes datter, og så sluttede dagen lige af med at jeg fik et forsmag på hvordan det er at have to børn. Jeg legede nemlig babysitter for min kusines lille datter. Det gik nu meget fint. De to piger kunne trods en alders forskel på 1,5 år sagtens lege lidt sammen, og når det blev lidt for meget for mig, så hæv jeg chokoladen frem og tændte for Dora, og så var de to små pigers lykke gjort.

Søndag morgen skete det så. Min lille pige savnede sin far. Jeg blev vækket kl 05, hvor hun satte sig brat op og sagde: “Hvor er min far”. Fik så fortalt hende at far jo var der hjemme, hvorpå hun brød grædende sammen, og sagde “jeg vil sove sammen med min far” og “jeg savner min far”. Hun var helt utrøstelig, og det endte med at vi måtte stå op, så ulykkelig var hun.

Beslutningen blev hurtigt taget, vi måtte droppe Ciff kids og tage hjem. Olines far skulle nemlig på arbejde kl 14, så jeg turde slet ikke tage den chance at komme hjem til en lejlighed uden far, og med en ulykkelig lille pige.

Det var sgu lidt træls, for jeg havde glædet mig til Ciff Kids. Glædet mig til at se på det fine AW15 tøj, til at hilse på de andre søde bloggere, og bare hygge sammen med min lille pige. Men sådan skulle det ikke være, og det er sgu egentlig også helt ok. Det kan på ingen måde hidse mig op, eller ødelægge noget for mig. Der kommer nok endnu en Ciff kids, og når alt kommer til alt, så skriver jeg ikke denne blog for at komme til events og få goodie bags. Jeg skriver den fordi jeg har lyst, og fordi jeg har noget på hjertet, og så er det vigtigste her i livet min lille datters lykke.

Intet andet er vigtigere

Olines jakke er fra Mini Rodini, hendes vinterstøvler er fra Angulus, tørklæde og elefant hue er fra Poppy Rose

Indlægget indeholder affiliate links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt for lækre sorbet farver