Den der tommelfinger

At sy på bestilling

raglansweaterDe sidste par dage har jeg brugt på at komme i bund på et par bestillinger, som bare har ligget og ventet i 100 år, og det er der blandt andet kommet denne meget fine sweatshirt ud af. Tror min tidligere kollegas datter bliver meget glad.

Noget af det jeg allermest bliver spurgt om, både her og på instagram, er om jeg syer eller strikker på bestilling, og svaret er altid at det gør jeg som udgangspunkt ikke. Den mest tungt overvejende grund er simpelthen at jeg ikke har tid, har ganske enkelt alt for mange projekter til Olines og babypigen i maven liggende, som jeg skal have gjort færdig. Så så længe de ligger der, ja så længe bliver der ikke syet noget på bestilling.

En anden grund er også, at det er et stort ansvar at sy for andres folks penge, og jeg har desværre oplevet, at der kan komme en masse besvær ud af det. For hvem står med ansvaret, hvis kunden ikke mener at produktet er i orden, ikke passer eller ganske enkelt bare har fortrudt købet. Så står jeg der med håret i postkassen, og skal bruge en masse tid og krudt på at udrede trådene og stille kunden tilfreds. Det gider jeg bare ikke bruge min kostbare tid på.

Men i skal vide at jeg selvfølgelig bliver meget smigret når i spørger mig. Det er da en stor ære, at andre folk vil bruge deres surt tjente penge på at få lille mig til at sy for dem. Det er da stort, og siger da noget om at det er nogle lækre ting jeg får lavet.

Jeg vil ikke afvise at jeg en dag får tid og overskud til det, og så skal jeg nok melde det ud her på bloggen og på instagram, så i kan få chancen for at bestille lige netop det i drømmer om. Det lover jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der tommelfinger