2 elefanter kom marcherende

Tiger nederdel

tigernederdel2tigernederdel1 Efter at have syet verdens fineste tiger sengetøj  af verdens dyreste men flotteste tiger printede stof, var der verdens mindste lille rest stof tilbage, og det skulle der altså syes et eller andet af. Intet måtte gå til spilde.

Og det blev så til verdens fineste tiger nederdel. Måtte lige være lidt kreativ da tigerne vente den forkerte vej, så stoffet blev klippet op og syet sammen igen, så tigerne vendte den rigtige vej.

Nederdelen er verdens nemmeste nederdel. Jeg syer ganske enkelt nederdelen sammen til et rør, og så syer jeg en løbegang øverst. Bredden afhænger af hvor stort barnet er, og hvor meget strut du vil have.

Det vigtigste er nu at du bruger en ordentlig elastik. Altså en elastik der ikke snor sig. Der er bare ikke noget værre en elastik der snor sig i en nederdel, det har jeg lært på den hårde måde. Og jeg har også lært at der er flere producenter og sælgere der lover at netop deres elastikker ikke snor sig, men jeg har faktisk kun fundet en slags der holder hvad de lover, og det er den Line Galst a.k.a Marapytta bruger, og som hun også sælger i hendes netshop. Det kan godt være at de er lidt dyrere end dem Stof og Stil fx sælger, men det er altså givet MEGET godt ud, har jeg lært af bitter erfaring.

Stoffet har jeg købt på Etsy, desværre kan jeg se at sælgeren p.t har udsolgt af lige netop tiger stoffet, men prøv at skriv til hende om hun dog ikke får det igen. Hun var meget sød og hjælpsom, da jeg skrev med hende.

Behøves jeg at sige at min lille dame blev MEGET glad for hendes nederdel.

5 kommentarer

 • Helle

  Kære Camilla
  Sikke mange fine ting du har gang i kan huske
  Da du ville lære og strikke 🙈
  Har du mon fået lavet en diy på flæsenederdenen
  Jeg har jo de japanske sybøger men kan slet ikke finde rundt i mønsteret 😃
  Mange knus Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Nej det har jeg desværre aldrig. Måske jeg får tid til det snart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Må jeg spørger om hvad sælger hedder
  Og om det er jersy

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Der er link til sælger i indlægget. Mit er ikke jersey men fastvævet bomuld. Måske hun også har jersey, prøv at spørg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Så fin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 elefanter kom marcherende