Man har et standpunkt....

Baby bodystockings

petitbateaubodystockingsI stedet for at lade mig irritere mere over H&M’s ret så ringe udvalg i bodystockings, så tog jeg sagen i egen hånd, og tænkte at i denne udsalgs tid måtte der være nogle gode kup at gøre rundt omkring på nettet.

Kastede mig over  stylepit, som det første, og her fandt jeg faktisk en masse fine bodier, og så ind da alle på udsalg. Jeg gik ganske enkelt igennem bodystocking kategorien fra start til slut, og til sidst havde jeg et lille fint udvalg i min indkøbs kurve. Som i nok kan se er jeg fortiden sådan lidt kører et pastel/sorbet tema. Elsker simpelthen den farve palet.

Der efter fandt jeg min vej til Camilla’s fine lille netshop Littlecolumbine, hvor lidt Petit Bateau fristede mig. Det var ganske vist ikke på udsalg, men jeg synes faktisk priserne er ganske rimelige, når man tænker på den kvalitet man får. De langærmede kostede 149 kr for 2 og dem med stropper 129 kr også for 2 stk. Det er jo faktisk H&M priser.

Så nu tror jeg faktisk er dækket godt ind tøj mæssigt den første tid. Gider ikke over købe, som jeg gjorde sidst med Oline, hvor jeg simpelthen endte med at have så meget tøj, som hun kun havde haft på en gang, eller ligefrem aldrig.

Så nu mangler jeg kun at få syet en sengerand og et par baby sengesæt.

Og så kan den baby bare kom an.

ps: Hvis i kigger godt efter kan i måske spotte en lille tiger, og ja i ser ganske rigtigt, det er verdens mindste lille fine Stella Mccartney t shirt. Fandt den til spot pris på nettet, og så måtte jeg bare slå til.

Indlægget indeholder affiliate links

1 kommentar

  • Anja Christensen

    Åh min datter har den t-shirt og elsker tigeren på trykket :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man har et standpunkt....