Udsalg hos Norlie.dk

Etsy stof

etsystofJeg er vild med stoffer. Ikke den ulovlige slags, dem har jeg faktisk altid holdt mig fra, men af den mere lovlige, men dog også meget vanedannende slags. Faktisk så vanedannende at jeg har sat mig selv på afvænning og administration. Jeg må ganske enkelt ikke købe flere stoffer før jeg har brugt dem jeg har.

Jeg taler naturligvis om stoffer man kan sy lækre og smukke ting af. Både til sig selv og til sine børn. Det er stoffer der er så lækre og smukke, at man bare blive nødt til at eje den uanset hvad.

Hvor finder man så de stoffer? Vil i virkelig vide det? Være lige så afhængig som mig?

Ok, så pyt da. Men sig ikke at jeg advarede jer.

Stedet er Etsy.com. Et sted fyldt med alt muligt. En slags Ebay for krea ting, vintage tøj og så alt muligt andet.

Her kan du virkelig finde alt det stof dit hjerte begærer. Det er ikke altid billigt, så det er ikke derfor du skal købe det der. Du skal købe det der fordi, du ligesom mig er træt af udvalget i Danmark. Træt af udvalget i Stof og stil og stof2000, som efter min mening er en anelse kedelig og meget konservativt.

Mange af stofferne bliver sendt uden for Europa, så du kan risikere at den store stygge tolder lækker sine klamme hænder på dine stoffer og forlanger løsesum. Men det tager jeg gerne med bare for at få fingrene i de lækre stoffer.

Mange sælgere forlanger også en sky høj porto, og så ekstra porto for hver af de andre stoffer du lægger i din kurv. Prøv at skriv en besked til stof sælgeren, og spørg om en samlet porto pris for din stof ordre, så er de tit villige til at komme med en helt andet stof fragt pris end den oprindelige.

Hvis du har svært ved at overskude Etsy og det store udvalg, så prøv at søg på fx “japanese fabric” eller prøv mine favorit stof sælgere Bonitafabric, MissmatatabiMoonafabrics og mit nyeste fix Indeedfabrics.

Kom endelig med flere bud på gode stof sælgere. Måske vi kan hjælpe hinanden.

Pas på der ude. De stoffer er sgu farlige.

Ps. Prøv også at søg på liberty. Der er faktisk mange gode handler at gøre på liberty stoffer, hvis man bare lige er tålmodig, og gider søge alverdens sider igennem.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos Norlie.dk