Gravid uge 21

julegaver ønsker 2014

julegaveønsker

Kanin familie fra Sylvanian // dukkeudstyr fra Corolle // klassik rød tromme // sort klaver fra Vilac // dukkehus fra Sylvanian //  Barbapappa puslespil fra Vilac

Egentlig mangler Oline ingenting. Jeg er nemlig sådan en mor, der slet ikke kan lade være med at købe gaver til hende løbende igennem hele året, fx når jeg lige støder på noget, eller når jeg rent faktisk synes der er noget hun mangler.

Ja det er sikkert ikke særlig pædagogisk korrekt, og jeg bør nok snart ændre praksis, for egentlig er det vel en god ting at lære sine børn at legetøj og gaver ikke bare kommer væltende i en lind strøm, men at det er noget man ønsker sig, og måske end da gør sig fortjent til.

Samtidig synes jeg også det er lidt synd for hende at hun ligesom snydes for en gavefest, når hendes fødselsdag og jul nu falder sammen. Jeg husker i hvert fald fra min egen barndom, at når julen var overstået, og alle pakkerne pakket op, så kunne jeg se frem til min fødselsdag i foråret, hvor det hele startede forfra. Det er hun jo ligesom snydt for.

Oline er også allerede begyndt at snakke meget om julen, og om især gaver. Hun spørger tit om jule manden kommer med en gave til hende, og når jeg så spørger hende om hvad der skal være i gaven, så svarer hun bare en lille gave, bare en lille en mor. Så hun fatter nok ikke helt konceptet.

Men da jeg så kiggede på legesager inde på Lirumlarumleg her den anden dag, så havde hun en meget klar mening om hvad hun gerne ville have. Trommen og dukkehuset var de absolut største favoritter, og jeg overvejer nu om vi skulle købe et lille Sylvanian dukkehus til hende og måske et par dukker til. Trommesættet skal vi vist lige overveje, om vi orker at høre hende tromme på den konstant i alle juledagene. Må lige tjekke øreproppe lageret inden jeg trykker køb.

Jer der har ældre børn, hvad leger de med? Kom med noget mere inspiration til fine julegaver/fødselsdagsgaver til Oline.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 21