Gravid uge 16

En rigtig kjole pige

kjoler

Øverst fra højre: Kjole fra Knast by Krutter, kjole fra The Brand, kjole fra Gro

Nederst fra højre: Kjole fra Freds world, kjole fra Popupshop, kjole fra Noa Noa

Oline har ind til nu været fuldstændig ligeglad med hvilket slags tøj, jeg har givet hende på. Kjole, leggings, jeans, same same for hende. Men det er dæleme slut nu.

Nu vil hun have kjole på, og dermed basta. I sær er der to kjoler der står hendes hjerte meget nær, og hun sover tilmed også i dem, og det er den hjemmesyede kjole med prikker, og så hendes kjole fra Soft Gallery. Oh skræk oh ve hvis en af de kjoler ikke er til den lille dames rådighed, og endnu mere skræk oh ve, hvis mor her tillader sig at give hende bukser på. Så river hun og flår i tøjet, og det hun kan tage af, tager hun af straks, mens hun skriger “JEG VIL HAVE KJOLE PÅ”.

Desværre forholder det sig sådan at hun ikke har så mange kjoler. De fleste er hun nemlig vokset ud af, så jeg står tit med et kæmpe kjole problem om morgen, fordi damen nægter ALT andet.

Derfor skal jeg både have gang i sy maskinen og i dankortet meget snart. Nok mest sy maskinen, da det ellers ville blive en meget dyr fornøjelse, men også fordi Oline er startet i børnehave, og den har jo ry for at koste et par pletter på tøjet.

En af mine kollegaers dreng går i samme børnehave, og der havde en af de rigtig gamle steiner pædagoger sagt til hende, at det gjorde ikke noget at hendes drengs havde pletter på tøjet, når han kom for det ville han helt sikkert have, når han gik alligevel. Det synes jeg altså var lidt sjovt sagt.

Dankortet skal nok også svinges et par gange, og mindst en af kjolerne på collagen skal flytte hjem til os. Nu skal jeg bare beslutte hvilken en, og det kan godt blive lidt svært, for de er dæleme alle så fine.

 Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

  • Hehe, det var ret skægt sagt 🙂
    Altså jeg er (på trods af at lille D ikke har noget derfra) ret vild med Popupshop, så jeg ville klart vælge den med tigeren. Men jeg har også en svaghed for tøj med dyr, hvor det er lavet så fint, at både børn og forældre kan blive glade for resultatet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 16