Min lille modella

Str 14 år, prikker og leopard

foto 1-13 foto(5)

I var flere der ønskede en update på om jeg kunne klemme mit 36 årige 165 cm korpus i en str 14 år. Og hvad i ønsker skal i få.

Og WOOP WOOP jeg kan passe den. Perfekt længde, rigeligt med plads omkring røv og mave. Eneste sted det kniber lidt er i ærmerne. De er dæleme stramme, så man skal ikke have ret meget mormor arme for at den kjole er et no go. Jeg har kun lidt mormor arme, så jeg satser på at isolien giver sig lidt ved brug, ellers må jeg få en akut mormor arm reducering. Findes de overhovedet?

Oline blev selvfølgelig også forkælet. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. Selvom jeg har rabat princippet, og helst ikke køber noget til fuld pris. Men jeg måtte give mig, og den prikkede sweat og et par leo leggings flyttede ind sammen med den prikkede kjole. Egentlig er der mange flere ting, jeg gerne vil købe til hende fra Soft Gallery’s AW14 kollektion, men det må vente lidt. Det kunne jo være at rabat jagten bar frugt inden længe.

Kjolen er købt på Soft Gallerys egen webshop, desværre er str 14 år udsolgt p.t (jeg er nok ikke den eneste der har fået den ide), men lur mig om den ikke kommer på lager igen. Ellers skriv og spørg.

Ellers kan resten købe lige her Soft Gallery, hvor der også tit er rabat, så evt tilmeld jer deres nyhedsmail.

2 kommentarer

 • Lou

  Hehe det var da godt at du fik prøvet min nederdel i sin tid 🙂
  Jeg har også bestilt, bare sættet med sweat og nederdel.. Glæder mig til at se Oline og dig i matchende tøj!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ha ha ja det husker jeg godt. Elsker stadig den nederdel.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille modella