Nye bøger

Sommer og sol og en lidt for varm strik

foto 1(6)Processed with VSCOcam with f2 preset

Så er ferien i gang, og hvilket fantastisk vejr vi har. Jeg vil næsten vove at sige at det måske er en smule for varm, hvis man overhovedet kan tillade sig at sige det. Vi sveder i hvert fald her i lejligheden, og glæder os til at vi rykker i sommerhus i aften.

Her til morges fik jeg den vanvittige ide at Oline skulle have sin nye strik på, som jeg netop er blevet færdig med. Det var måske en lidt dum ide, for selvom den er strikket i bomuld, så var den alligevel for varm, og 2 sek efter de her billedet blev taget rendte hun rundt i bar røv.

Men fin ser hun da ud i de 2 sek de varede.

Hvis vesten ser bekendt ud, og så alligevel ikke, så er det fordi grundmønstret er den fra Strikkede Baby Drømme, som jeg har strikket før. Jeg har bare strikket bobler i stedet for det mønster de har brugt i bogen, som er vældig flot, men ikke så praktisk for Oline hænger konstant fast i de lange snore og trækker dem ud. Ellers er der ikke lavet noget om, og det kan bestemt anbefales at lave lidt om på mønster strikken, da selv grundmodellen er super fin og meget praktisk.

Sko fra Pom d’api, hjemmetlavet nederdel og hjemme strikket top

Indlægget indeholder affiliate links

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye bøger