Prikker, prikker og atter prikker

Lille linselus og en konkurrence

foto 1(13)foto 2(13)

Oline er efterhånden blevet ret så proff når det kommer til at få taget billeder. Hun stiller sig velvilligt op for at posere og lave sjove ting. Det har hele tiden været mit mantra, at det skal være sjovt at få taget billeder, og har hun ikke gidet har vi stoppet med det samme.

Jeg synes simpelthen også det er så sjovt at kigge de billeder igennem jeg har taget her til bloggen. At se den udvikling hun er gået igennem er jo helt fantastisk, og jeg håber virkelig at hun engang selv vil elske at se den udvikling, og samtidig læse om hendes liv, og hendes mors tanker.

Her den anden dag kom jeg faktisk til at tænke på hvorfor jeg egentlig bliver ved med at opdatere bloggen.

Det er jo ikke fordi jeg tjener en formue på det, faktisk tjener jeg kun små penge, og jeg kunne tjene langt mere på mit “civile” job, og jeg er heller ikke en af dem, hvis post kasse bugner af gaver og sponsorede ting. Det er også helt ok, jeg overlever nok, og gider ærligt talt heller ikke alt det besvær med at betale skat af lortet.

En af de ting der motiverer mig ud over, den vidnesbyrd om Olines liv jeg er ved at opbygge, er også at jeg kan se at i er flere og flere der kigger forbi. I er ikke så mange der lægger kommentarer, men det ved jeg er et generelt problem i hele blog land, fordi der er så mange der læser med fra smartphones og tablets, og på de platforme er det bare  ikke skide nemt at lægge kommentarer.

Derfor ved jeg ikke rigtig hvem i er alle jer der læser med, og det kan nogle gange godt være lidt underligt, at lægge sit liv ud på nettet, og vide at der er en masse fremmed der læser med. Det kan jeg godt mærke er lidt angst provokerende til tider. Tænk hvis jeg midt i netto med fedtet morgen hår og med en skrigende Oline bliver genkendt, som Olinesmor. Uhhh det ville virkelig være max pinligt.

Derfor tænkte jeg at en lille konkurrence kunne lokke jer ud af buksen. Ikke en traditionel konkurrence, som blog lang flyder over med, hvor man kan finde et gavekort eller en tallerkensæt. Nej det her bliver en mere personlig konkurrence, for i skal lægge en kommentar om hvem i er, altså det behøves jo ikke være med fulde navn, adresse og cpr nummer, men bare lige en kort kommentar om hvad i hedder, og først og fremmest om hvorfor læser i med her, og hvad kunne i tænke jer at se noget mere af her på Olinesmor. Hvor skal jeg lægge mit fokus?

TIl gengæld udlodder jeg en valgfri hjemme syet ting. Så er der nogle af de ting jeg syer til Oline, som du bare drømmer om, så er det med at slå til nu. Jeg syer bla flæse sweats, hængerøvs bukser, leggings, kjoler og tunikaer. Hvilket stof bestemmer i også nogenlunde selv, inden for rimelighedens grænser, og selvfølgelig også afhængig af hvad jeg kan skaffe hjem.

Så kom nu frit frem af busken. Glæder mig til at glæde en af jer med en fin hjemmesyet sag.

Sko fra Nike, hjemmesyede leggings, hjemmestrikket trøje, jakke fra Zara (lignende lige her)

Indlægget indeholder affiliate links

23 kommentarer

 • Bruun

  Hej, jeg læser også flitigt med. Jeg er ikke god til at lægge en kommentar, men er meget inspireret og glad for både dine fine syet ting, men også måden du fortæller om fine Oline og jeres liv på. Jeg har en pige på knap to og hun minder på så uhyggelig mange måder om Oline, det er nok også én af grundene til at jeg synes at det er så hyggeligt at læse med her, da jeg tænker at jeg nu ved lidt om hvad der er mig i vente 🙂
  Jeg syr selv og elsker at se dine flotte kreationer og blive inspireret derigennem, men jeg bliver også inspireret i hvad du ellers sammensætter af tøj til Oline.
  Lidt om mig, jeg er 33 år og arbejder som underviser i Medie/Kommunikation/IT, jeg har udover barn, en gravhund og en sød mand. Jeg syr, tegner og og elsker at befinde mig i mit drivhus eller i haven med jord under neglene.
  Tak for en skøn blog, hvor du har begge ben solidt plantet i jorden og hvor man altid læser med et smil på læben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ihh hvor spændende! Jeg er fan af dine super fine hjemmesyede sager 🙂
  Nå, lidt om mig: Mit navn er Malene og jeg blev for et lille års tid siden mor for første gang. Jeg søger ofte på diverse baby-/børneudstyr på nettet, ja jeg vil faktisk kalde det en hobby, og i forbindelse med en søgning efter den helt rigtige dukkevogn til min datter Matilde, fandt jeg frem til din blog. Samtidig blev jeg også inspireret til at købe en Carmen Gonzales dukke til hende, som nu venter på at blive pakket ud til hendes 1 års fødselsdag!
  Efter et nærmere kig på din blog opdagede jeg at vi har helt samme smag hvad angår vores pigers tøjstil, og det du selv syr er bare SÅ fint! Især flæsesweatshirts’ne. Jeg har slet ikke selv så godt tag på min symaskine, men hvis ikke jeg bliver den heldige vinder af konkurrencen vil jeg helt sikkert forsøge at kaste mig ud i selv at sy en til Matilde her til efteråret, for den er da ikke til at stå for!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin måde at lære lidt om hinanden på 🙂
  Jeg hedder Charlotte, er lige fyldt 30, afsluttede min phd i geologi inden jeg gik på barsel og er nu klar til at starte et nyt kapitel med nyt arbejde og forhåbentlig nyt hus 🙂
  Jeg kigger primært herind fir dine smukke oh inspirerende billeder, men bliver også dagligt fanget af din positive måde at beskrive jeres hverdag på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] glæder, så bliver jeg nødt til at sige tak for de mange kommentarer jeg har fået på indlægget her. Det varmer virkelig mit hjerte at der er så mange af jer, der giver jer tid til at skrive en lang […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er konkurrencen slut? Hvis ikke så kommer der lige en lille fortælling om mig.
  Jeg hedder Marina, er 26 lige om lidt (tæller jeg dagene? nej, slet ikke!), PhD-studerende på AU og gift med en søofficer og mor til en lile prut på nu 2 år. Jeg faldt over din blog, da jeg havde oprettet en fb-side til mig egen. Der linkede du til din side, og nysgerrig som jeg var, måtte jeg forbi. Og har da hængt ved siden 🙂 Jeg synes, at du tager nogle eminente billeder af Oline, og det er primært dem, jeg kommer her for. Synes også godt, at jeg kan se en udvikling i, måske ikke stilen, men selve kompositionen af billederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder Katrine, er 32 og mor til 2. Den yngste er 5 mdr, og jeg er derfor på barsel fra mit job som læge. Vores familie har købt 17 tønder land og nogle får, så umiddelbart er vi langt fra hinanden, men jeg er vild med særligt hverdagsindæggene om Oline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Ravb

  Jeg hedder Helle og bor i Tilst med min kæreste og min datter Nahla (fra 24 januar 2012, Olines terminsdag no?)
  Jeg et oprindeligt fra Hårby, såe ja, kender ihvertfald et par af dine kusiner og har vist også mødt dig en gang eller to!
  Jeg følger med for inspiration og fordi vores piger er så jævnaldrende! For mig er det især indlæggene om Olines hverdag, interresser og udvikling (including tantrun phasrd 😉 )

  Ville elske en original Olines mor beklædningsgenstanf til Nahla!
  Keep up the good worl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Ravn

   Holy shit, der røg mange tastefejl ind i den kommentar! I parantesen skulle stå (temper tantrum phases)
   Og keep up the good worK til sidst… Pølsefingre og Iphone, dårlig kombi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder Ida, bor i Aarhus midtby og har V på knap 2 år og E på 2,5 måned. Så i øjeblikket er jeg igen på barsel, men ellers er jeg til dagligt studerende og mangler knap 1,5 år før jeg har min kandidat i Digital Design. Jeg har mødt dig en enkelt gang til et bloggerevent, hvorefter jeg gik hjem og tjekkede din blog. Og hurra for det! Jeg har trofast slugt alle dine indlæg herefter, og mener ikke at du skal ændre noget som helst.

  Hvis jeg vant ville jeg faktisk måske enten drømme om en kjole til mig selv, ellers et sæt til min lille datter … og i værste fald hvis et kedeligt ønske kunne opfyldes så måske nyt betræk til Skinkens sengerand. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • copenhagenkiddo

  Jeg hedder Signe, bor i København og har F på 6,5 og V på 4,5 (det ved du jo nok). Jeg har været sygeplejerske i syv år og læser nu en kandidat. Jeg tager stadig sygeplejerske-/sonograf-vagter en gang imellem, men ellers arbejder jeg med digital kommunikation og andet web-arbejde ved siden af studiet.

  Jeg kan faktisk rigtig godt lide de indlæg, hvor du viser hjemmesyet tøj frem. Og hvis jeg skulle være så heldig at vinde din fine fine konkurrence, så vil jeg gerne vælge sådan en sweat-kjole med et stykke kontraststof ved skuldrene i str 5 år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Husk at smutte ind på indlægget her, og læg en lille kommentar, der er et styk hjemmelavet tøj på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej, jeg hedder Camilla og har en pige på 3½ og en dreng på 1 år, bor nord for København og har læst med her hos jer i snart et års tid vil jeg tro. Jeg synes det er sådan en fin blog du har, kan godt lide at dem ikke er så kommerciel, den har sådan en fin balance mellem dine smykke DIY projekter, bolig, mode – både til børn og voksne og så de fineste indlæg om Olines udvikling og dem kan jeg godt lide, for det er lidt ligesom en online mødregruppe:-) Hvor man får inspiration og nogen at spejle sig i og indlæg der giver ting at reflektere over. Er ikke så meget til sådan måneds opdateringer, kan godt lide dine små indlæg her og der om hvor Olinr er nu og hvad der optager hende. Og så synes jeg det er forfriskende med en blog hvor det ikke kun er marmar, soft Gallery, poppy rose mv. der vises frem (misforstå mig ikke, jeg knuselsker de brands), synes bare Oline har sådan en fin stil og det er dejligt med en alsidig gardarobe og inspiration til fine ting fra Zara, H&M mv.Og flere outfit biller fra dig – du har sådan en fin stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Elsker når konkurrencerne gøres lidt anderledes…

  Jeg hedder Karen Elisabeth (men det er faktisk kun i blog-regi jeg bruger begge navne, alle andre steder hedder jeg bare Karen), jeg er 32 og arbejder for tiden som dagplejer (jeg ynder at sige jeg stadig ikke har fundet ud af hvad jeg vil være når jeg bliver voksen – Men lige nu ELSKER jeg at være dagplejer så det bliver jeg nok ved med et stykke tid endnu)…
  Jeg har 3 børn, Marcus på 13, Alba på 2 (snart 3) og Arn på 7 måneder…

  Selv startede min blog med at være meget krea, og ikke så meget andet – Men især her efter jeg fødte Arn er den blevet noget mere personlig og handler i større grad om oplevelser i min hverdag (noget i den retning – der er stadig krea dog…. Faktisk har jeg ikke helt fundet mit ståsted rent blogmæssigt, og tænker ofte at den nok er lidt for rodet)…

  Hvorfor jeg følger med? I første omgang fordi jeg blev helt forelsket i din stil – men jeg scrollede mest bare igennem billederne og kiggede…
  Efter du begyndte at sy og strikke, så er jeg begyndt at læse de fleste indlæg igennem – jeg elsker stadig din stil, jeg synes du tager skønne billeder og så er jeg blevet ret vild med de små hverdagsanekdoter som virker helt nede på jorden sammen med os andre…

  Jeg er så dårlig til at komme med forslag til hvad folk kunne gøre bedre – for der er sjældent noget jeg har hæftet mig ved…
  Lad mig sige det sådan her – Der er ikke noget jeg er blevet irriteret over ved at følge din blog, så i mit univers behøver du ikke ændre på den, for den er dejlig som den er..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen

  Ejj en god ide! 😀 Jeg hedder Julie, 26 år, og bor i Odense.
  Jeg fandt dig da jeg i min graviditet havde en ide om at lærer at strikke, hvilket dog hurtigt blev opgivet igen!! 🙂
  Da jeg fik min datter for 4 mdr siden, blev det hyggeligt under amningerne at sidde og følge med – og nu er jeg afhængig af blogland! 🙂 Jeg er specielt blevet inspireret af at Oline og jer, havde sådan en skøn tur til Vietnam. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Fin konkurrence 😉
  Jeg hedder Sarah, er 32 år, bor i Hillerød og mor til Augusta på knapt 2,5 år.
  Jeg kan faktisk ikke huske, hvordan jeg faldt over din blog, men tror det var pga Olines fine tøj. Følger med pga dine fine billeder fra hverdagen – dine rejseberetninger og fordi du inspirerer mig til at få syet noget mere.
  Jeg ville elske et styks hjemmesyet fra din hånd.
  Kh Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Wow en fin konkurrence!
  Jeg hedder Signe, 26 år, bor i København med datter på 20 mdr. og kæreste. Studerer og nyder livet som småbørnsfamilie. Jeg får mere og mere optur over det hver dag. Sproget der blomstrer og det at man kan lave ting sammen, sådan rigtigt. Det er SÅ sjovt, hyggeligt og fantastisk at opleve.
  Jeg kan ikke huske hvordan jeg faldt over din blog, men er ret sikker på at jeg holdt mig til pga. dine fine douchede billeder af en altid velklædt Oline. Derudover har vi MEGET samme stil “til” vores små piger og du/I inspirerer mig til min egen datters påklædning og (sparsomme.. SU-budget…) tøjkøb til hende.
  Derudover lyder det som om at I også har fået jer en hidsigprop, der sover bedst mellem mor og far, hvilket jeg i den grad kan genkende herhjemme.
  PS. Så er jeg vild med Olines mormor-øgle, fordi den bare er hendes valg, det er sødt og sjovt og fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej.
  Sabine 29 år, mor til Alva på 13 måneder. Jeg begyndte først at følge dig pga at du syer tøj til Oline. Har stadig en ide om selv at komme i gang…… Men nu synes jeg også det er hyggeligt med de små historier og pæne billeder af en sød pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Hmm havde skrevet meget mere, men ved ikke hvor det blev af?
   Ville også bare fortælle at jeg også følger med fordi vi bor i samme område, og det synes jeg er vildt hyggeligt:) Og så skrev jeg også at jeg så Oline på dyrskue, hun var sød og kommenterede at jeg havde en baby i barnevogn: Baby, baby, baby…. 🙂 Tak for en god og helt nede på jorden blog, det kan jeg li’.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Skønt indlæg med den dejligste præmie.
  Jeg er Ida, netop fyldt 30, lærer og ny mor til Penny. Kan ikke rigtig finde på en masse at skrive, men bestræber mig til gengæld på at dele ud af mig selv både på bloggen og i de kommentarer, jeg lægger rundt omkring i blogland. Jeg er nemlig stadig vild med blogmediet og ikke mindst kommentarer!
  Jeg synes ikke, du må ændre noget som helst ved din blog, elsker det hele. Jeg kommer her for at få inspiration til børnetøj, og kan også finde inspiration i din stil indenfor “mortøj”, og så kan jeg lide din personlige tone i beskrivelser af både gode og dårlige tider.
  PS. Fedtet hår i Netto er ingenting. Jeg blev hilst på af en sød læser, da jeg stod i svømmehallens omklædningsrum 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Sikke en god konkurence! Jeg vil personligt langt hellere vinde noget hjemmesyet end et tallerkensæt. Så meget hellere, at du lokkede mig til at skrive en kommentar selvom det virkelig er træls og besværligt via bloglovin over telefonen. Det kunne en eller anden it-ingenør godt arbejde lidt på…

  Jeg hedder Mette, er 28 år, læser til pædagog, og er mor til Aske der fyldte 2 år 12/6, og Ole der meldte sin ankomst til verden for små 3 uger siden.

  Jeg faldt oprindeligt over dig på instagram, og begyndte at følge dig fordi Oline ikke er så meget ældre end Aske, og det er altid godt med inspiration til hvordan andre gør det hele, og hyggeligt oven i købet. Nogle hopper jeg så hurtigt fra igen, fordi der ikke lige er noget der fanger mig, og andre, fx dig, hænger jeg ved, fordi der er noget der virker. Og derigennem opdagede jeg så bloggen, hvor præcis det samme gør sig gældende: nogle følger jeg kun længe nok til at opdage at det ikke lige er for mig, og andre hænger jeg ved. Har fuldt Olinesmor et godt stykke tid nu, og nyder der meget!

  Når jeg tænker over det, så er der særligt 2 blogs jeg kommenterer på, på trods af det upraktiske med bloglovin og telefonen. Udover at de bliver skrevet af nogle dejlige damer som jeg kender personligt, lægger de også op til at snakke med på en måde der virker for mig. Det drejer sig om:

  1) mormedhjertet, som afslutter en del indlæg med at skrive “invitation: hvordan forholder du til…” og så et spørgsmål til det indlæget har handlet om.

  2) bastabum, som ganske simpelt spørger om man fx også er fristet af det udsalg hun lige har linket til, eller fx spørger om gode råd til at komme igennem lige netop det der fylder lige for tiden.

  De to metoder virker godt på mig. Og indrømmet: jeg kommenterer også meget på dem fordi jeg kender dem. På samme måde kommentere jeg også på drengemor som jeg også kender, selvom hun ikke stiller spørgsmål til sidst. Men hvem ved, måske kan spørgsmåls-metoden skabe flere kommentarer? Ville i hvert fald lige nævne det.

  Glædelig sommer til dig og din søde familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie Hjertholm

  Jeg læser trofast med på bloggen, og nyder at følge Oline og jeres familieliv. Jeg er virkelig dårlig til at få kommenteret på de blogs jeg læser (det er meget få).
  Det er nogle super fine kreationer du laver til Oline 😉
  Det er dejligt med en masse billeder, og hvem kan stå for den lille trold?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg, Camilla!

  Jeg har det på samme måde ifh. til billeder af Fleur. Det skal være sjovt – ellers stopper vi. (at moderen så nogle gange synes det er sjovt med et “sur mund billede” er en anden snak 😉

  Personligt blogger jeg fordi jeg synes det er sjovt, og slet ikke kan undvære det fælleskab jeg føler der er i blogland. Men jo, jeg har da også stoppet op flere gange, og tænkt hvorfor jeg bliver ved… Særligt i de tamme perioder uden så mange kommentarer… Det ER jo bare lidt federe, at føle man “taler” til nogen og få feedback, ikke? Men de manglende kommentarer er der flere ting der er skyld i… Bl.a. tablets og smartphones som du selv er inde på – det er simpelthen så bøvlet at kommentere fra dem. Men Instagram har også klart overtaget – desværre! Flere har jo lukket deres blogs, og bruger nu udelukkende IG, hvilket er både godt og skidt. Der er i hvert fald gået mange smukke og inspirerende blogs tabt.
  Jeg er slet ikke så aktiv på IG som så mange andre, men er jo selvfølgelig på mediet. Jeg synes godt om IG, men synes slet ikke godt om at det stjæler så meget fra bloggere.

  Selvfølgelig mine intentioner er rigtig gode, så får jeg desværre heller ikke selv kommenteret rundt omkring. Tiden flyver – det kender vi jo alle til…

  Ej, undskyld min lange kommentar… Og jeg er ikke engang færdig endnu, haha. 🙂

  Jeg læser med herinde af flere grunde… Men nok først og fremmest fordi jeg rigtig godt kan lide dig som person og elsker glimt og historier om Oline.

  Hvis du en dag bliver genkendt i Netto med morgenhår og skrigende Oline, vidner det bare om, at du også lever et normalt liv som alle andre.
  Min blog er ret candyfloss og lyserød sky agtig, men det er helt bevidst, og det skriver jeg også i beskrivelsen. Jeg finder inspiration og overskud i det positive, og derfor blogger jeg som jeg gør. Men står selvfølgelig også ved, at det ikke er sådan hverdagen ser ud 365 dage om året. 😉

  NU stopper jeg! 😉 God weekend til Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor er den blevet fin, din side herinde:) Jeg læser (også) mest med fra mobilen, men i dag sad jeg ved computeren, da jeg fik besked om ny post. Jeg følger lidt med, når jeg har tid. Synes det er hyggeligt at se alle dine flotte billeder og læse dine velovervejede refleksioner omkring livet som mor. OG få gode idéer til tøj og børneværelsesindretning til min egen datter:) Så tak for en fin blog! Synes den fungerer fint som den er. Thumbs up herfra.
  Kh. Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prikker, prikker og atter prikker