Min lille smørhulspige

Prikker, prikker og atter prikker

foto 1(12) foto 2(12)

Egentlig har jeg allerede vist disse billeder på Instagram, men jeg synes altså de næsten fortjener en gentagelse her på bloggen, for det er altså noget af det fineste.

Jeg er på en evig jagt efter jersey stof med prikker, og den hvide med sorte bomber er stort set umulig at finde. Så da jeg fandt en sælger på amerikanske Ebay blev jeg over lykkelig og bestilte masser af meter, og nu er Oline ejer af et par prikkede leggings og en prikket kjole. Heldigvis har jeg masser af stof tilbage, og jeg pønser lidt på at lave en kjole i samme snit til mig selv. Matchy matchy i ved.

Stoffet er købt lige her, hvis i selv skulle være fristet. På selve annoncen har sælger en fuldstændig vanvittig pris på forsendelse til Europa, men skriv til ham og spørg, og sig du gerne vil have det sendt uden tracking, så kan han godt finde en noget billigere pris. Vær obs på at det sendes fra USA, så du kan være uheldig at der støder lidt moms og told til, men du kan også være heldig ligesom mig, at det slipper igennem uden.

Kjolen er bare et raglan bluse mønster jeg har forlænget lidt og tilsat et skørt. Leggings er syet efter Line Galst’s DIY

1 kommentar

  • […] er der to kjoler der står hendes hjerte meget nær, og hun sover tilmed også i dem, og det er den hjemmesyede kjole med prikker, og så hendes kjole fra Soft Gallery. Oh skræk oh ve hvis en af de kjoler ikke er til […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille smørhulspige