Verdens mest cool sko

En smuk kjole

Processed with VSCOcam with m6 presetProcessed with VSCOcam with g1 preset

For et stykke tid siden købte jeg denne kjole fra Bang Bang Copenhagen til Oline, men den havde simpelthen den mest elendige pas form. Alt for bred i det og alt for kort. Oline kunne bruge den som en bluse selvom det er en kjole samtidig med hun kunne være 2 gang i den (sådan næsten). Desuden var stoffet meget tyndt og alt alt for gennemsigtigt, så den blev sendt retur igen. Men jeg har altså ikke kunne glemme den kjole, for den var altså alt for skøn, når man så bort fra de negativ ting. Så en dag tænkte jeg, at det måtte jeg kunne gøre bedre selv, tage de gode ting fra kjolen, og lave den i noget ordentligt stof og med en bedre pasform.

Ikke langt fra tanke til handling, og nu hænger denne fine kjole i Olines klædeskab, parat til at komme på en varm sommerdag. Jeg er helt tosset med resultatet, og det er Oline også. Hun sagde “tak mor” og “se hvor er jeg fin”.

Jeg har brugt dette mønster, hvor jeg har gjort bærestykket lidt kortere i det, og fjernet ærmerne, og så har jeg ellers bare rynket et langt stykke stof, og sat det på hele vejen rundt. Den fine sløjfe har jeg købt lige her.

Er den ikke bare fin?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens mest cool sko