Det var så den weekend

En lille vest

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetMit sidste nye strikke projekt er netop færdig gjort, og det er blevet så fint og meget smukt. Opskriften er fra Strikkede baby drømme og garnet er pima bomuld fra Strikkebogen i farven pudder.  Verdens lækreste bomulds garn, hvis du spørger mig. Lidt blankt i overfladen og meget meget blød.

Opskriften er nem at strikke og faktisk ret sjov. Jeg har strikket med dobbelt tråd ellers blev den simpelthen for tynd og slasket i det, og så har jeg strikket den noget længere end opskriften siger. Generelt er opskrifterne i Strikkede babydrømme meget små i det.

Næste gang jeg strikker en vest kunne jeg måske godt finde på at undlade at strikke stropperne til sidst og lave halsåbningen lidt mindre, den er nemlig meget stor og jeg har måtte lave lidt fix faxerier for at få den til at passe.

God strikke lyst

2 kommentarer

  • Wauw, hvor er den lækker! Meget, meget pæn og skøn farve. Du må lige vise den med indhold en dag. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var så den weekend