Oline og Marius

Klar til Vietnam del 2

Processed with VSCOcam with t1 preset

 

Den anden gik jeg igennem alt mit sy og sy grej, og i blandt det fandt jeg dette smukke liberty stof som jeg sidste sommer havde klippet op til et par bloomers. Grundet manglende tid fik jeg dem aldrig syet, og nu lå det op klippede stof bare og ventede på mig. På en eller anden måde synes jeg hun er blevet lidt for stor til bloomers, det passer lige som bedst til en lille baby. Nu er hun en lille pige, og en lille pige skal da have et par rigtige shorts.

Derfor blev det op klippede stof lynhurtigt forvandlet til en par flæse shorts. Jeg synes de er blevet så fine, og de skal helt sikkert med til vietnam. Liberty stof er bare helt perfekt når det er rigtig varmt.

Mønstret er bare et bukse mønster jeg har forkortet og så tilsat flæse efter inspiration fra Marapytta.

Liberty stoffet, som hedder Poppy,  er desværre svært at opdrive og efter sigende udgået. Fandt mit på Etsy og der kan man faktisk være heldig og gøre nogle gode kup en gang.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oline og Marius