FUB SS14

Verdens bedste weekend vol 2

DSC_3195 DSC_3199DSC_3201

Oline er en tv narkoman af dimensioner. Hvis hun fik lov til det så hun fjernsyn fra morgen til aften. Det får hun naturligvis ikke lov til, men desværre er det ikke lige en beslutning den lille dame sådan bare stiltidende accepterer. Faktisk er hun ret så gal over det, og kan nemt bruge en hel dag på at stå og hyle foran fjernsynet mens hun råber “Se fjernsyn mor og far”.

Derfor bruger vi så vidt det er muligt rigtig meget tid uden for, for det er faktisk den eneste måde vi kan lokke hende væk fra fjernsynet uden skrig og skrål.

Lørdag gik vi tur rundt om Langesøen lidt uden for Odense. Oline elskede det, og gik halvdelen af vejen selv. Det er store ting, for hendes ben har det nemlig  på mystisk vis med at holde op med at virke efter bare et par meters gå tur. Så hun må virkelig have hygget sig.

Søndag blev brugt i Zoo. Vi tog der hen ret spontant sidst på eftermiddagen, og det var et perfekt tidspunkt for der var ikke ret mange mennesker. Oline var helt oppe og køre lige fra vi kørte hjemme fra. “Ud og se dyrene” sagde hun hele vejen der ud, og der ude løb hun nærmest af sted. Det var ret sjovt at opleve hvor begejstret hun var, og hun snakkede om alle dyrene og vidste hvad de hed, og alt hvad de lavede blev kommenteret. Bla var tigeren ved at spise noget der lignede et heste ben, og Oline sagde begejstret: “Se mor tigeren spiser”.

Men det mest fantastisk ved Zoo var dog ikke dyrene, men de mange vandpytter de mange regnbyger havde dannet i løbet af dagen. Lad os bare sige at hendes Angulus sko’s tex membran blev testet til det  yderste, og de var tørre som Saharas ørken da vi kom hjem.

Godt gået angulus siger jeg bare. Det var helt fantastisk sjovt at observere hvor meget glæde en lille skide vandpyt kan bringe sådan en lille størrelse. Især når jeg tænker på alt det dyre legetøj hun har liggende, som hun ikke værdiger et blik, så er det tankevækkende at en gratis glæde, som en vandpyt, bringer så mange smil frem på det lille dejlige ansigt.

Indlægget indeholder Affiliate links

2 kommentarer

 • Ida

  Hvor er det bare nogle fine billeder! Fint lys og dejlig stemning. Og så kan jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet over din beskrivelse af jeres lille tv-monster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Tak skal du have Ida. Og ja hun er dæleme et tv monster af værste skuffe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUB SS14