Min anden gang

Verdens bedste weekend vol 1

DSC_2869DSC_2971

Så lakker verdens bedste weekend på hæld, og nøj hvor har vi bare hygget for vildt. Når man ikke så tit er sammen alle 3 i weekenderne så lærer man virkelig at sætte pris på de weekenderne hvor vi kan, så denne weekend har virkelig stået i min lille families tegn.

Nogle gange kunne jeg godt tænke mig et mere normalt arbejdsliv med arbejde 8-16 og fri i weekenderne for det er da dræbende til tider at arbejde som vi gør i min familie. Men jeg husker mig hele tiden på de fordele det også har, som fx hver dags fri der gør at Oline aldrig er i dagpleje 5 dage om ugen, og så får vi også lov til hver især at have kvalitetstid med Oline. Det er især en fordel for Olines far, som ellers lider noget under at Oline er ret så mor syg, og derfor ikke altid værdiger ham mange blikke når jeg er i nærheden. Når de har en weekend sammen, står den på max far og datter hygge, og han får alle de kys og kram han ellers til hverdag snydes for.

Nu vil jeg hoppe i seng. Skal nemlig ind og putte med verdens bedste pige, og det er altså simpelthen for dejligt.

2 kommentarer

 • Lou

  Sikke nogle dejlige weekender og det lyder da til at i får det bedste ud af jeres fritid sammen med Oline 🙂

  Den kjole er simpelthen så fin! Det er din egen kreation ik’? Overvejer om jeg skal have bestilt en magen til den du lavede til Fie til den lille frøken…

  kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jo det er min egen kreation. Havde planlagt indlæg om den her i denne uge, men nu har min kæreste slettet alle billederne vi havde taget. ØV ØV. Så nu skal vi lige have taget nogle flere.

   Du siger bare til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min anden gang