Pigen med den gul sweater

Min anden gang

P1090448P1090449P1090450P1090454P1090455

P1090465

Det virkelig ikke hver dag at jeg render til blogger events. Den fysiske afstand til de fleste event sætter selvfølgelig sin begrænsning, men hvis jeg skal være ærlig, så det nok heller ikke der jeg ønsker at lægge min kostbare tid. Men når man bliver inviteret til at se Marmars AW14 kollektion live og samtidig få en præsentation af den af selve Marlene, som er kvinden og designeren bag Marmar, så bliver jeg altså nødt til at slå til.

Så en torsdag morgen kl lort om morgen satte Nina, Sara og jeg sig ind i vores lille bil og begav os mod København, hvor vi skulle præsenteres for kollektionen, der har fået det smukke navn:

The Darker the Night, The Brighter the Stars.

Det var en helt igennem fantastisk præsentation, og meget fascinerende at høre om hele design processen, og Marlenes tanker bag kollektionen, og jeg må nok sige at det er den bedste kollektion nogensinde. Og det er jeg åbenbart ikke den eneste der syntes for Malene fortalte at de har fået en helt fantastisk respons på AW14 og at der kommer flere og flere forhandlere til over hele Europa. Virkelig fantastisk og helt igennem fortjent.

Kollektionen er lidt mere mørk end Marmar plejer at være, men mørk på en god måde med masser af leopard, smukke prints og dejlige materialer. Af nyheder er der bla sengetøj i et smukt prikket print og i Marmars efterhånden signatur leopard print, og så kommer der endelig også lækkert overtøj. Malene fortalte lidt om den proces de har været igennem for at få overtøj med i deres kollektion, og hvordan de har for at holde prisen nede og kvaliteten oppe, har skåret ned på unødvendige detaljer så som pynte lynlåse og lommer. En vanvittig god ide hvis i spørger mig, for jeg hader unødvendigt pynt og alt for mange detaljer, og elsker god kvalitet til en fornuftig pris. Hvis Oline får brug for en ny vinterjakke til vinter, så kommer der helt sikkert til at stå Marmar i toppen.

Jeg ved godt det lyder absurd at sige, for hvem gider glæde sig til efteråret, når vi endelig er ved at gå lysere tider i møde, men siger det alligevel: GLÆD JER den kollektion er så fabelagtig.

Ps Husk at Marmar SS14 kollektioner lander i butikkerne og deres egen webshop lige om lidt. For selvom jeg er helt væk i deres AW14 så er SS14 altså heller ikke at kimse af.

Næste indlæg

Pigen med den gul sweater