Dagens Oline med hjemmestrik

Oline – nu som Bobles elsker

P1090352P1090377P1090360

I husker måske mit indlæg om min lille Bobles hader? Det fik rimelig mange kommentarer, og mange af jer tilkendegav at i også havde små Bobles hadere der hjemme. Om at bruge alt for mange penge på skum fiduser, der bare stå urørte hen, eller hvis man var heldig blev brugt som skammel eller stol. At hade Bobles er åbenbart helt normalt.

På trods af at vi efterhånden har 3 Bobles ting stående urørte, så var jeg ikke parat til at give op. For kan jo trods den lidt hampre pris godt se det geniale i et stykke legetøj som også har et motorik stimulering formål. Derfor brugte vi nogle af Olines julegave penge som hun havde fået af Thomas moster og onkel til at købe en hvalros. Oline elsker nemlig trapper, skrå overflader og rutsjebaner, så jeg tænkte at denne her bare måtte blive en vinder.

Og ved i hvad. Det er den blevet. Hun elsker den og omtaler den konsekvent som hendes rutsjebane. Hun både rutsjer ned af den på numsen, kravler op ad den, glider den af den med hovedet først og så er hun også lige begyndt at gå op ad den. Dog med stor forsigtighed, og helst med mor i hånden. Og så går hun simpelthen så stolt op ad trappen, mens hun siger “går op ad trappen mor”.

Ja jeg er ligefrem begyndt at overveje en krokodille. Den er jo en stol lang trappe, så jeg tænker at den kunne bruges i forbindelse med hvalrossen, og så kunne hun rigtig få hendes lyst til at gå på trapper styret. Venter egentlig bare på at den kommer på tilbud et eller andet sted, så sig gerne til hvis i har spottet den i sted.

Flæse sweaten er hjemmelavet, leggings fra Soft Gallery og sko fra EZPZ

9 kommentarer

 • Karen Elisabeth

  Jeg har godt kigget lidt på den hvalros – men kæmper materialet ikke imod når hun rutscher på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Nej det er ligesom behandlet så det er blevet mere glat i det end resten af overfladen. Hun rutscher så nemt ned ad den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Her er det mere mig som er skeptisk. Både fordi jeg ikke synes, de er ret pæne, men også mht om der virkelig gemmer sig mange timers god leg i dem. Men jeg kan virkelig godt lide ideen og intentionen bag, så jeg ved jo godt, at jeg også hopper med på vognen om et års tid, eller hvornår hun nu er gammel nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jeg synes virkelig også de er møg grimme men det overlever jeg nok. Mht mange timers leg så er det åbenbart meget forskelligt fra barn til barn. Oline er fuldstændig ligeglad med hendes hval og motorik ringene. Tror hun sammenlagt har brugt 2 sek på det. Hvalrossen er der ind til videre brugt mange timer på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hvalrossen hitter også stort herhjemme. Den flyttede ind i december og hun vidste fluks hvad hun skulle med den. Hun elsker nemlig også rutsjebaner eller weeee som hun kalder dem 🙂
  Når vi har andre børn på besøg er der ligefrem kø til at prøve den…

  Det er også først nu et år efter hun har fået donut’ten af mine svigerforældre at den er blevet lidt interessant.

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Samme her. For vild kø dannelse :-). Hvad bruger hun donut’en til? Har nemlig overvejet den, den er jo til at komme til rent prismæssigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hovedsageligt til at sidde/hænge og bounce på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har også donut’en herhjemme, og den bliver mest brugt som hovedpude til forældrene 🙂 Men krokodillen er vildt god, synes vi. D vender den også om og står og vipper på den. Der kan man virkelig sige, at den har et godt udviklingsmæssigt formål, for hans balance er blevet sindsygt god.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Tror det er krokodillen der skal flytte ind næste gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Oline med hjemmestrik