Flæse sweat - nu med uld

Verdens fineste strik

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 preset

For nogle måneder siden lavede jeg en deal med Stinne: Strik noget for mig og jeg syer noget for dig. Godt nok kan jeg også strikke, men mine evner er på inden måder bare i nærheden af det som Stinne kan præsterer. Hun er rent faktisk grunden til at jeg i sin tid begyndt at strikke, og hun var også en af de første jeg begyndte at følge inde på Instagram.

I december landede denne smukke strik så endelig hjemme hos mig. Stinne er åbenbart mega perfektionist og har vist strikket den om et par gange for at resultatet kunne blive tip top i orden. Den er strikket i Drops alpaca/silke blanding, som er noget af de blødeste og lækreste garn der findes.

Jeg elsker den virkelig, og jeg har planer om at forsøge at strikke samme model på et tidspunkt, for den er simpelthen så skøn. Er nok desværre bange for at min model nok ikke bliver helt lige så perfekt som den Stinne har lavet. Men jeg giver det nu alligevel et forsøg en dag.

3 kommentarer

 • Rimelig god deal! 🙂 Jeg har en enkelt gang haft fornøjelsen af noget af Stinnes strik, og det fremgår bare så tydeligt, at strik er hendes hjerteblod, og hun sender ikke noget med småfejl ud af døren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Fuldstændig enig. Den strik har ikke en eneste fejl overhovedet. Så smuk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sød Camilla <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæse sweat - nu med uld