Oline - nu med ny frisure

Flæse sweat – nu med uld

Processed with VSCOcam with m5 presetProcessed with VSCOcam with m5 preset

Som skrevet i går er der flyttet endnu en flæse sweat ind i Olines allerede alt for omfattende garderobe. Den er syet af det lækreste uld/bomuld isoli, som desværre er udsolgt nu inde hos Stofdepotet.dk. Desværre fordi jeg faktisk pønsede på at sy en til mig selv. Dog nok uden flæserne. Eller skulle man prøve med flæser i voksen størrelse????? Men prøv at hold øje med hjemmesiden, måske den kommer hjem igen. Jeg holer i hvert fald øje.

DIY til flæse blusen kan i finde lige her, hvis i skulle få lyst til at gå i gang. Den er ret nem at sy, bare du har en overlocker eller som minimum en symaskine der enten kan sy en overlock lignende søm eller stræksøm.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oline - nu med ny frisure