Min lille prikkede sag

Tilbage på fyn

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset  unnamed

Vi er tilbage på Fyn igen efter en fantastisk tur til København. Det var en vaskeægte tøsetur med meget stort T, og jeg er sikker på at vi snart vender tilbage til København for at hygge med verdens bedste kusine og baby Aya (som Oline har døbt hende).

Turen til København startede med Olines første tog tur nogensinde. Hun var helt oppe og køre, og snakkede hele morgen om futtog og på perronen var hun nærmest hele ekstatisk og gik stolt om bord på toget, og satte sig på sin plads, som om det var det mest naturlige på denne jord. Hun var så glad, og turen gik bare helt perfekt. Vi hyggede med Ipad, snakkede om futtog, spiste godter og så snakkede vi lige lidt mere om futtog. Tror aldrig i mit liv jeg har snakket så meget om futtog, som i den 1,5 time det tog at køre til København.

Dagene i København var også helt fantastiske, men forløb dog ikke helt som min kusine og jeg havde planlagt. Begge piger nægtede nemlig at sove ret meget (de skulle jo have det hele med), så restaurant planer blev aflyst og pigerne deltog i vin hygge i torvehallerne. Men sådan er det jo at have to tøser på henholdsvis 5 måneder og 2 år med på slæb, så går tingene aldrig helt som planlagt, og det har jo også sin charme. Men trods alt tror jeg nu alligevel at jeg snart på en tur til København alene, for min kusine og jeg trænger sgu til lidt kusine tid uden tilsat Aya og Oline tid.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille prikkede sag