Dyreprint overload

Prikket kærlighed

P1080976

P1080975P1080980

De fleste som læser med herinde har måske opdaget, at jeg har en meget stor kærlighed til dyreprint, men hvad i ikke ved er at jeg har en næsten lige så stor kærlighed til både striber og prikker. Jeg kan simpelthen ikke gå forbi noget stribet eller prikket i en butik uden lige at kigge på det.

Denne kærlighed bliver selvfølgelig overført til Olines garderobe, og seneste tilføjelse er denne prikkede sag. Den er hjemmegjort, og lidt af en særsyn for tiden, for jeg har faktisk ikke brugt min rigtig symaskine i meget lang tid. Gider den simpelthen ikke efter jeg har opdaget overlockerens lyksaligheder. Men i denne uge har jeg lidt ekstra mor tid pga aftenvagter, så afleverer Oline lidt sent hos dagplejen, og så har jeg ellers hele dagen til min disposition, og det har i denne uge i den grad stået i syningens tegn.

Tunikaen er syet af noget stof fra Stof og Stil, og mønstret er også fra Stof og Stil. Ville egentlig har brugt et mønster fra en af mine japanske sybøger, men kunne ikke lige overskue at tegne mønster af og klipper det ud, så er Stof og Stil’s mønstre lige at gå til.

Resultatet er blevet ret godt, bortset fra lynlåsen. Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker for mig, men jeg kan bare ikke finde ud af at sy en usynlig lynlås pænt i. Jeg har prøvet alverdens guides på nettet, og har ind da købt en speciel fod til min Phaff maskine, men lige meget hjælper det. Det bliver aldrig helt godt. Nogle tips og ideer, eller link til guides jeg ikke har prøvet endnu? Eller er det bare øvelse gør mester?

1 kommentar

  • Karen Elisabeth

    Den er blevet så fin… hvad angår lynlås – så har jeg desværre ikke nogle guldkorn :0(

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyreprint overload