I hjemmelavet fra top til tå

Min lille Bobles fornægter

PicMonkey Collage

Når man læser masser af mommy blogs så er man slet ikke i tvivl om at Bobles er the shit, og at alle børn bare kan lege i timevis med disse mega dyre skumfiduser.

Bare ikke mit barn.

Hun har virkelig ikke fattet hypen og er rimelig upåvirket af tidens trend. Hun har en hval, et sæt motorik ringe og et par balance sko. Hvalen fik hun da hun var helt lille, og har sådan ca leget 1 time med den sammenlagt siden da. Nu er det blevet forfremmet (eller degraderet om man vil) til sengeskammel. Det vil sige at vores 899 kr dyre skumfidus nu udelukkende bruges til at komme ned og op i mor og fars seng. En skammel fra Ikea til 79,95 kunne sikkert have gjort det.

Motorik ringene har hun gået rundt med om halsen et par gange, men ellers ligger de ubrugt hen, og jeg har endnu ikke fundet ud af hvilket praktisk formål de kan tjene her i hjemmet. Måske som en gigantisk bordskåner?

Balance skoene er hun nok alt for lille til endnu, så det er vel egentlig ok at de ligger urørt hen.

Jeg har virkelig prøvet at vise hende hvad det kan bruges til, men hun er kold i hendes lille ble mås, og kigger bare dumt på mig, og leger videre med noget andet.

Men nu tænker jeg, at jeg vil give det en chance til. For nu har Bobles fundet på en hvalros skumfidus. Den er da intet mindre end genial ( i hvert fald i mors øjne). Oline elsker  nemlig trapper og skrå overflader. Dem kravler hun på, og går op og ned ad, så jeg tænker at en hvalros virkelig ville være genial til at udleve den lyst hjemme i vores lille lejlighed.

Den er i hvert fald fluks skrevet på ønskelisten til jul/fødselsdag.

Nu må vi se om jeg om nogle måneder har endnu en hundedyr sengeskammel eller hvad vi nu kan finde på at bruge den til.

Er Oline virkelig den eneste der ikke har set lyset endnu, eller er der andre Bobles fornægtere der ud i det danske land?

 

15 kommentarer

 • De er heller ikke et hit her. Vi har dog ikke nogen selv, da jeg synes, der er ALT for dyre. Men når vi besøger venner, der har, eller er ude i legetøjsbutikker, er det slet ikke dem, de leger med. Jeg tror egentlig, at det for mange børn først bliver sjovt, når der er maaange af dem. Fx ude på OUH børneafdeling. Der har vi (desværre) været et par gange. Der har de et helt rum med dem. SÅ er det sjovt. Men du har ret. Hvis den bare bruges som skammel er det da billigere med IKEAs taburetter:)
  I øvrigt sjovt og modigt skrevet. Nogle gange vil børn bare helst have det billigste, grimmeste legetøj, og gider ikke det flotte dyre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Det med der skal være mange har jeg også hørt før. Men har det som dig, gider dæleme ikke bruge så mange penge på at købe en helt flok, og sæt hun stadig var ligeglad med dem, åh skræk oh ve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Christensen

  Min datter jhar det på præcis sammen måde, men her kan den ikke engang bruges som skammel, hun er nemlig bange for den og giver sig til at græde hver gang den bliver fundet frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha! Det er det samme her hjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Her hjemme bliver de også brugt som skammel for at komme op i mors og fars seng;) og ellers har han ingen interesse i dem! Så Oline er ikke den eneste der har det sådan:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, hvor er det sjovt skrevet. Ja, bObles er the shit hos rigtig mange og også hos os. Faktisk så meget at den lille baryl er begyndt at bruge sine sager til at nå de ting, vi ellers troede, var i sikkerhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Sikke en baryler. Ikke engang det kan Oline finde ud af at bruges hendes til. Hun er virkelig håbløst bagud den lille bandit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha – så sjovt skrevet! 🙂 Mine børn ejer ikke én bObles. Jeg synes egentlig selv bObles ser fine og helt fantastiske ud, men har været for nærig til selv at købe… Og ja så har jeg bare aldrig fået det på ønskesedlen, når bedsteforældre har spurgt efter ønsker. Mine børn virker OK harmoniske – til trods for en barndom uden bObles. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Åhhh det er jeg glad for at høre. Så er der håb for Oline endnu.

   Og ja det er sgu da pisse dyre. Verdens dyreste skum fidus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha, faktisk så er bobles heller det største hit herhjemme!! Vi ønsker hver gang og har snart lidt af hvert! Krokodillen er lunsens senge og bruger den flittigt op og ned! Men ellers så står det bare på hendes værelse og ‘pynter’! Et par gange har vi lavet jorden er giftig..

  Faktisk så har jeg solgt et par ting også såsom de stylter der, lunsen faldt og vred foden flere gange!

  Jeg bliver ved med at sige til mig selv at det kommer med tiden/alderen! Nu må vi se! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jeg tror også jeg ville have byttet vores hval/sengeskammel for en Ikea model hvis det ikke var fordi at kattene også bruger den som kradse bræt, så den er ikke speciel salgs venlig mere.

   Jeg tror bare Bobles har været utrolig gode til at sælge budskabet til os forældre men måske mindre gode til at sælge det til vores børn :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA! Du er ikke alene …. min dreng har heller ikke set lyset i det skum endnu. Motorikringene er pakket væk, da han kun gik og bed dem i stykker. Vi har nu også ønsket os hvalrossen, men mon ikke andet også kunne opfylde det tumlebehov?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Åh gud endnu en. Jeg er lettet, så er Oline ikke fuldstændig Bobles retarderet alligevel. Og jo måske, har jo i bund og grund ikke brug for flere senge skamler :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I hjemmelavet fra top til tå