Lego Lego mor

Hvis nu Oline manglede tøj

Untitled #24

 

Så blev alle disse 6 ting straks indkøbt. Især strik bluse fra Stella Mccartney står højt på ønskelisten, især hvis den kom på udsalg og blev nedsat med sådan ca 80 %.
Skoene  fra Nike har hun allerede i en anden farve og tænker at til foråret skal hun have dem her i sort.
Gummistøvler mangler hun faktisk. Dem hun har fra Føtex passer ikke mere og det andet par hun har fra ByKier, er simpelthen alt alt for brede til hende. Enten har Oline en ekstrem smal fod ellers er de gummistøvler seriøs lavet til verdens bredeste fødder. Så dem her fra Mini A Ture, som ind da er på ekstrem meget udsalg ville være perfekt. Gider simpelthen ikke bruge ret mange penge på gummistøvler. Faktisk har de nedsat alt der Mini A Ture, så det er virkelig værd at kigge forbi hvis man vil gøre en god handel. Det kan  du købe lige her.
Strik blusen fra Fub er rent faktisk på udsalg, så måske man skulle klikke den hjem. Fub strik bluser kan man ganske enkelt ikke få for mange af. Og 279 kr er virkelig en god pris for sådan en lækker strik.
Tylskørtet fra Billieblush har jeg vist frem før, og jeg elsker det stadig. Men strut skørter er ikke ligefrem det vi bruger mest her i hjemme, så det lader jeg nok hænge, selvom det virkelig er fint.
Blusen fra Stella Mccartney med det lille lam er bare så sød, og hvis den kommer på udsalg er jeg mere end fristet.
Det hele kan købes på Smallfashion.com, som er en fantastisk lille butik med flere af mine ynglingsmærker. De satser på en lille flere internationale mærker og har fokus på den gode kundeservice. Det kan vi lide. God kundeservice er nemlig en mangelvare her i Danmark. Især i de fysiske butikker, hvor jeg nogle gange føler mig som om jeg egentlig er til mere besvær end gavn.
Dette indlæg bringes i samarbejde med Smallfashion.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego Lego mor