Lidt nyt til mor

Lidt om uld

PicMonkey CollageOline har gået i uld lige siden hun blev født, og hun gør det stadig i stor stil. Hun har altid en uld bodystocking på lige meget hvad hun ellers får på af tøj, og det synes jeg giver en god varm basis, når hun skal ud og tumle i vinter kulden.

Vi har efterhånden været igennem en del uld mærker lige fra Føtex, Joha, Cosilana og Engel. Lige meget hvad så vender vi altid tilbage til Engel’s silke og uld blanding. Den er simpelthen så lækker og blød, og så holder den bare formen og blødheden så fint.

Derfor sagde vi da også ja tak da Purebaby.dk tilbød os en lille fra gave netop fra Engel. Den fineste langærmede body stocking i netop uld/silke, som vi allerede har brugt rigtig mange gange. Engel laver lækre produkter i natur materialer og så er det hele økologisk. Desuden er deres uld ikke super wash behandlet, som der jo har været stor debat om her på det sidste. Den debat vil jeg ikke skrive mere om andet ind at henvise til Kiras indlæg lige her, og modsvaret fra Pernille fra Børnetøjsindkøberen lige her.

Så kan man selv tage stilling til superwash eller ej.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til mor