Ikke alt skal handle om Oline

En fridag på landet

PicMonkey Collage

I går holdte Oline og jeg en lille fridag sammen. Det er sjældent at Oline er i dagpleje alle ugens dage, og det nyder vi virkelig at have muligheden for. Selvom jeg nogle gange forbander mine arbejdstider langt væk, så tror jeg heller aldrig at jeg ville kunne trives med et 8-16 job, for så ville det jo ikke være muligt at have en dag som vi havde i går.

Vi startede dagen ved 7 tiden, hun sov nemlig længe for en gangs skyld (Og ja 7 er at sove længe her i huset), og efter morgenmaden startede vi bilen og kørte ned på sydvest Fyn, hvor jeg oprindeligt stammer fra, og hvor Olines mormor og morfar stadig bor. De bor helt ned til vandet nærmest midt i en skov, og det er lige noget for en lille natur og udendørs glad pige. Der blev løbet på mormors store græsplæne, smidt med sten i vandet og samlet grene op i skoven.

Vi havde virkelig en fantastisk dag, og vi kørte friske og glade mod “stor” byen igen. Flere af den dage TAK.

ps billederne er bare taget min Iphone 5s, den tager faktisk ret gode billeder, selvfølgelig ikke spejlrefleks kamera agtige billeder, men de er da faktisk ret anstændige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke alt skal handle om Oline