Ser i en tendens her?

Ikke alt skal handle om Oline

DSC_2468

Når man bliver mor kommer alt hurtigt til at handle om ens barn. Også selvom man havde forsvoret at det ville det ikke. Kender i det? Det sagde jeg i hvert fald lystigt præ Oline, nu må jeg nok indrømme at det meste handler om hende. Men dog alligevel ikke alt, for jeg nyder stadig bare at være mig engang i mellem, og jeg synes også det er helt fantastisk at få lov til at bruge lidt penge på sig selv nu og da. Og lidt penge på mig selv brugte jeg her for nogle uger siden, for klikkede nemlig denne helt fantastiske jakke fra Ganni hjem. Behøves jeg at sige at den har hængt på mig lige siden.

Oline

Sko fra angulus jakke fra Mini Rodini, hjemmesyet nederdel, hue lavet af Stinne

Mor

Jakke fra ganni, sko fra Nike, nederdel fra Ganni, bluse fra Ganni

Dette indlæg kan indeholde affliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ser i en tendens her?