Mango

2 år er næsten gået

PicMonkey CollageD. 24 dec bliver Oline 2 år gammel. Jeg ved godt det er er en kliche af dimensioner, men hold fast hvor jeg dog ikke fatter er der allerede er gået 2 år siden jeg fødte min lille pige en jule aften, mens alle jer andre sad og mæskede jer med jule anden og jule godter. Det var bestemt en jul jeg ALDRIG vil glemme. Hvis du vil læse min fødselsberetning kan forøvrigt klikke lige her. Jeg arbejder forøvrigt på en lidt opdateret version. Vil gerne have alle detaljer og nuancer med inden jeg glemmer dem.

En af de gode ting ved at have en blog, er at man har en ret fin kronologi over fotos med tilhørende små historier. Det var faktisk meningen med min blog i starten, nemlig at dokumentere Olines barndom, og sørge for at de små øjeblikke, som ellers ville gå tabt, ville blive bevaret og husket i al evighed.

Og prøv så lige at se hvilken udvikling hun har gennemgået. Det er jo helt utroligt. Fra en lille fugleuge på 2600 g og 48 cm til en stor fræk og glad pige på 11 kg og 84 cm. Inden jeg ser mig om er hun på vej til Sunny Beach med alle vennerne.

 

HUSK AT FØLGE OLINESMOR PÅ BLOGLOVIN ELLER FACEBOOK

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango