Olines værelse // dukkevognen

Olines værelse // hyggehjørnet

P1080135puder

Med til Olines værelse hører også et lille hygge/læse/tumle hjørne. Jeg havde længe overvejet en løsning på madras, og havde også overvejet de der madrasser fra Klip Klip, men 2400 for et tumle madras er altså i mit univers fuldstændig tåbeligt. Der er så mange andre ting jeg hellere vil bruge 2400 kr på.

Da jeg så en dag var i Netto lå løsningen lige foran mig, en tredelt madras nøjagtig ligesom Klip Klip (som dog er 4 delt), bare med det frygteligste blomsterede shabby chic stop på. Men billig var den så med hjem kom den. Købte så noget billigt beige bomulds stof på Etsy, og syede så et betræk med lynlås, så det er nemt at tage af igen, hvis damen nu skulle spilde et eller andet en dag. Ville egentlig have bevaret 3 delingen, men det kunne jeg ikke lige overskue den dag, så det blev bare til et langt betræk. Er ikke helt tilfreds med farven på betrækket, det var lidt lysere i virkeligheden end på min skærm, og jeg overvejer at når jeg får lidt tid til overs så skal der syes et nyt, og lidt mørkere betræk, hvor 3 delingen er bevaret.

Puderne har jeg også selv syet. De er syet i noget japansk bomuldsstof med grå/lilla bomber på. Det koster ca 70 kr for en yard på Etsy.com,  hvilket er ca halv pris af hvis du skulle købe stoffet i Danmark. Jeg har planer om at sy nogle flere , kan bare ikke helt beslutte mig for hvilket slags print der skal være på.

Det var sidste indlæg i dette tema om Olines værelse, håber i har nydt at læse med, og at i måske selv er blevet inspireret til at komme i gang med at indrette jeres børns værelser.

HUSK AT FØLGE OLINESMOR PÅ BLOGLOVIN  ELLER PÅ FACEBOOK

2 kommentarer

  • Ida

    Det er et super fint hjørne! Kender godt det japanske stof, men lige i din udgave fik jeg pludselig åbnet øjnene for, hvor fint og børneegnet, det kan være.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan heller ikke overskue, hvor dyre de madrasser er. Vi har en 4-delt tumlemadras fra BabySam i sort stof. Der kan lynes af og vaskes. Den skal helt sikkert ombetrækkes på et tidspunkt, men det er lidt et projekt, når jeg nu gerne vil bevare 4-delingen. Hyggehjørner må der dog til! Tak for en fin og inspirerende serie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olines værelse // dukkevognen