En panda flytter ind

Vinter klar // strik leggings

P1070814 P1070813

En af mine absolut favorit vinter beklædnings genstande er uld leggings. Dem kan vi simpelthen ikke få nok af. Oline har brugt dem lige fra hun var helt spæd, og jeg har bestemt tænkt mig at hun skal bruge dem mange år endnu. De er udover at være pisse smarte, også bare mega praktiske, når vinteren for alvor tager fat. Vi bruger dem både som bukser til en bluse, og som leggings under en kjole, og Oline er altid dejlig varm.

Da jeg var barn havde min mor også en ide med at jeg skulle gå med uld (hippie barn oh yes). Det var et par uldne underbukser når uld er allerværst, tykke, tunge og mega kradsende. De lå i bunken af underbukser, og jeg kan huske at jeg altid skulede på bunken, og frygtede det øjeblik, når vi nåede til de uldne bukser. Faktisk husker jeg aldrig, at jeg har haft dem på, så jeg har nok lavet så meget ballade, at min mor droppede ideen om uld.

Nu 30 år (!!!!!!!!) senere er ulden helt anderledes, den er blød, let og sidder bare perfekt på en lille barne rumpe, og ingen sure miner, når ulden kommer frem. Ja faktisk er de så lækre at jeg overvejer et par til mig selv. Har i set at MarMar har lavet deres merino leggings i voksen størrelse? Jeg er i hvert fald fristet.

Vores fortrukne mærker er indtil videre Poppy Rose og Fub, som i også ser på billedet. De er alle købt på udsalg sidste år, og jeg tror jeg samlet har givet 600 kr for de 3 stk, det er jo en temmelig god pris når de koster fra 349 -399 kr stykket. Meget apropos mit indlæg her den anden dag, hvor jeg gav nogle tips til, hvordan man kan få lidt uld luksus ind i ens barns garderobe uden at det skal koste en formue.

Jeg kan ikke fremhæve det ene mærke frem for det andet, de er lige bløde og lette, og holdbarheden er næsten ens, måske med en lille fordel til Fub, men det kan sagtens også være fordi jeg måske har brugt dem fra Poppy Rose lidt mere, og forskellen er virkelig mikroskopiske.

Egentlig er vi dækket ind på leggings fronten, men har lige set at Poppy Rose har lavet et par i en lækker mærke grå farve, og jeg tror lige at mærkegrå er den farve Oline mangler før hendes leggings samling er 110 % komplet.

3 kommentarer

 • Mums, de ser lækre ud! Nogle gange har de nogle i Føtex og de har en pris der passer lidt bedre til mit buget 😉
  Men elsker alt uld og har brugt/bruger det til alle mine 5 børn.

  Mvh Cecilie

  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Vi har også brugt Føtex’s uld, dog mest deres bodier og de er bare så lækre i kvaliteten. Kommer snart med et lille indlæg om det. Og ja uld er bare verdens bedste.

   ps 5 børn. RESPEKT 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne leggings og farver – det skal jeg virkelig også ha´ købt til S

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En panda flytter ind