Vinter garderobe den dyre version

Vinter garderobe den billige version

PicMonkey Collage1. Zara 2. Gap 3. H&M 4. Zara 5. Gap 6. Gap 7. Mango 8. Zara 9. H&M

Så er det tid til at forny vinter garderoben på en lidt mere budget venlig måde. Synes der er rigtig mange fine ting der ude, nogle gange skal man bare lede lidt ekstra. Alle tingene koster mellem 70 kr – 229 kr. Især den prikkede kjolede fra H&M og leo sweaten fra Mango måtte gerne flytte ind her på matriklen. De grå bukser fra Zara ejer vi faktisk allerede bare i en rigtig fin bordeaux farve, så måske Oline også skulle have sig et par grå.

Generelt er Olines garderobe et mix imellem dyrt og billigt. Jeg elsker at gøre gode fund, og spare lidt penge, men jeg kan også godt lide at bruge lidt ekstra penge på god kvalitet. Noget jeg næsten altid prioritere at bruge penge på er lækre uld sager, både cardigans, kjoler og leggings. Uld koster bare, og det er stort set umuligt at finde i en budget venlig version. Hvis du ikke har pengene til at prioritere den slags, så vil jeg anbefale dig enten at købe forud til næste sæson til diverse udsalg, eller måske have lidt is maven og vente på at udsalget starter tidligt, og evt bruge det man havde fra sidste sæson i starten. Poppy Rose har fx kørt med 50 % de sidste 2 sæsoner, og så kan du lige pludselig få deres ufattelig lækre striksager til en ret overkommelig pris. Ellers kan man også gå i den nærmeste garn forretning og købe noget lækkert uld garn. Det kan nemt fås til 30-40 kr nøglet, og til en simpelt cardigan til en lille pige skal der vel bruges 3-4 nøgler. Så er det bare enten selv at få gang i strikke pindene, og hvis det er helt håbløst, så find ud af om du ikke har en kollega, noget familie eller måske en ven, der mod gratis strikke materialer vil strikke en lille lækker uld sag.

Hvis Oline forkæles med lækre sager som ikke er fra uld kategorien prøver jeg næsten altid at finde det med lidt rabat. Mange webshops holder allerede tidligt på sæsonen lidt små udsalg, fødselsdagssalg, weekendsalg eller hvad de nu vælger at kalde det. Meld jer til diverse nyhedsbreve og følg butikkerne på Facebook, der annoncerer de tit deres rabatter. Har sparet rigtig mange penge på den måde.

Hvis jeg skal bruge penge på tøj fra de lidt dyrerer mærker går jeg tit efter følgende retningslinjer:

  • Det skal være god kvalitet og et lækkert design. Jeg nægter at betale for det rigtig mærke i nakken
  • Hvis der findes noget tilsvarende fra et billigere mærker overvejer jeg nøje om den lille forskel er værd at betale ekstra for
  • Jeg overvejer altid om det er noget jeg kan sy selv. Fx nægter jeg at kaste penge efter Gro’s ellers meget smukke velour bukser. Dem kan jeg nemt sy selv til næsten ingen penge. Modellen er meget simpel og velour koster næsten ingen penge i de fleste stof forretninger. Køber næsten heller aldrig Poppy Roses liberty sager mere, det kan jeg også sy for ca 1/3 af prisen.
  • I det hele taget overvejer jeg mine køb meget nøje. Ingen impuls køb her. Den lektie har taget mig mange fejlkøb at lære, men nu er den endelig lært.

Jeg håber at dette indlæg har givet jer lidt inspiration til en lækker og lidt budget venlig vintergarderobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter garderobe den dyre version