Vinterklar og historien om en flyverdragt

Vinter garderobe den dyre version

PicMonkey Collage

1. Nolie 2. Soft Gallery 3. Soft Gallery 4. Billie Blush 5. Soft Gallery 6. MarMar 7. Soft Gallery  8. Fub 9. Marmar

Jeg kastede et hurtigt blik på Olines garderobe den anden dag, og jeg måtte konstatere at hun nok har rigeligt med tøj, men det er desværre ikke det hele der er lige egnet til den danske vinter. Hun mangler sweatre, tykkere kjoler, nederdele i lidt mere vinter agtige farver og nogle nye bodier, da hun næsten er vokset ud af dem hun har.

Jeg er derfor gået i gang med projekt vinter garderobe, og har derfor lavet to collager til jer. En med dejlige, men også lidt dyre ting. De måtte alle gerne flytte ind her hjemme. Desværre er min pengepung nok ikke helt enig, og derfor har jeg også lavet en budget venlig version, da der sikkert er mange ligesom mig, der ikke bare kan smide flere tusind efter børnetøj.

Først kommer den dyre version, som er fyldt med lækkert uld, smukke kjoler, tyl og lidt leo.

WHAT NOT TO LIKE

4 kommentarer

 • Lækre sager du har fundet! Glæder mig også til at se næste version, for ja det må hjemme hos os nok også blive en kombi af de to prisklasser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Der er også mange af mine dyre drømmerier på den liste. Sweat nederdelen fra Soft Gallery er dog på listen til mig hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Den er også så fin. Overvejer den også til mig selv men tror desværre ikke jeg kan klemme mig ned i en str 14 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Der er da et par stykker af de sager der også godt måtte lande herhjemme ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterklar og historien om en flyverdragt