Hagenbeck Zoo

Vinterklar og historien om en flyverdragt

P1070735P1070739

Jeg er ikke typen der laver tjek lister over hvad mit barn mangler til vinter, det er jeg simpelthen for uorganiseret til. Men det betyder selvfølgelig ikke at Oline ikke bliver klar til vinteren, det sker bare lidt mere på må og få.

Mangler stadig nogle ting, men basis tingene er ved at være på plads. Havde egentlig købt Molly Mys gamle flyverdragt i str 2 år, for det var jeg da overbevidst om at Oline ville kunne passe, og jeg havde sat hendes Ver de Terre str 1 år til salg. Men en dag syntes jeg alligevel, at jeg ville prøve str 2 år på hende, og det var dæleme godt, for den var meget for stor. Ikke kun sådan lidt for stor, men helt enormt stor. Faktisk så stor at hun havde svært ved at bevæge sig rundt i den, og det går jo virkelig ikke.

Tænkte så at hun skulle have en str 1,5 år, men ville da lige prøve hendes gamle på hende inden jeg for alvor skippede den af sted. Og holy moses, den passede hende perfekt, og der er ind da plads til at vokse lidt. Det kan godt være den ikke holder helt til marts, men den tid den sorg. Er lige nu lykkelig over at hendes meget flotte lavendel farvede dragt får endnu en sæson, og min pengepung er også ret så glad.

Fra sidste år har hun også en elefant hue og et par vanter i uld fra Fub. Det passer hun også stadig, og standen er bare så fin, så det kan sagtens tage en sæson mere.

I går landede så hendes vinter støvler. De er fra Angulus, og er bare så fine. Hun blev helt ekstatisk, da hun så dem, og ville straks prøve dem på, og gik herefter rundt med dem i flere timer. Jeg havde overvejet meget hvilke par jeg skulle købe, både i forhold til farve, men også i forhold til model. Egentlig kunne jeg bedst lide dem med snøre, og lynlås i siden, men har hørt fra flere at velcro er vejen frem, for så kan de nemlig selv tage dem på. Og det er virkelig praktisk, for Oline har allerede en snert af det berømte og berygtede: “Jeg kan selv og vil selv”.

Nu mangler vi bare en vinterjakke, og den er faktisk allerede på vej. Mere om den når den lander om et par dage. Jer der følger mig på instagram ved allerede hvilken en der er på vej.

2 kommentarer

  • Dejligt med muligheden for genbrug 🙂 Det kunne vi bestemt ikke, så vi har lagersalgs-investeret i flyverdragt og vanter. Men støvlerne er nye og vi valgte de sorte med velcro fra Angulus. Glæder mig til at se, hvordan vinter med en tumling kommer til at fungere!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt forelsket i den farve støvlerne har. Vi har allerede et par sorte vinterstøvler, som vi tog i brug i slutningen af sidste vinter. De passer (desværre) endnu haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hagenbeck Zoo