Poppy and Daisy

Endnu en dejlig sommerdag

P1070247 P1070235 P1070366 P1070388Som skrevet den anden dag, så er det fantastisk at kende folk med hus og have, når man selv bor i lejlighed om sommeren. Her i sidste uge besøgte vi Rosa, som bor i hus med have sammen med hendes mor og far. Rosas mor og jer har kendt hinanden i over 10 år. Ja skræmmende at man ligefrem har venner som man har kendt i over 10 år, så er man virkelig ved at blive gammel. Vi lærte hinanden at kende da vi begge var unge og smukke og arbejdede i H&M. Ja det var tider ikke Rosas mor???

Rosas mor og jeg blev gravide på næsten samme tid, og jeg fødte Oline 11 dage efter Rosas mor fødte Rosa. Så vi har også været på barsel sammen, og dannede vores egen lille mødre gruppe sammen med en anden gammel H&M pige. Så pigerne har kendt hinanden lige siden de var få dage gamle, og jeg er sikker på at vi engang skal sidde og være nervøse sammen mens Rosa og Oline skal til halbal sammen.

Vi havde en fantastisk dag i Rosas have. Der blev leget i sandkassen, simultant sovet og til pigernes store fornøjelse fik de lov til at rende rundt med bar røv, og pjaske i Rosas soppe bassin. Oline elsker bare at rende rundt i bar røv, og det kan man vel egentlig ikke fortænke hende i. Det må dæleme være en hæmsko at rende rundt med sådan en tung varm ble, når det er 25 grader uden for.

Tak for en fantastisk dag Rosas mor og Rosa.

ps prøv lige at tjek Rosas hår ud. Tror du lige at Olines mor er misundelig på den hår pragt.

pps mens i læser dette her er vi faktisk draget på ferie, nemlig til Gøteborg og herefter til København, så bær over med mig hvis jeg ikke lige får svaret på kommentarer. I kan følge vores tur på instagram. Mit bruger navn er Olinesmor.

ppps husk at deltage i konkurrencen om et gavekort til Babynature.dk på hele 400 kr. Det kan bruges til lige hvad du lyster. Deltag lige her.

2 kommentarer

  • Sanne

    Fint indlæg – og SÅ gode billeder du hare taget:-) Og ja, vi er ikke helt så unge mere, som da vi mødtes, men vi er dælme stadig smukke – basta!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poppy and Daisy