Angulus leopard

Verdens bedste dag

P1060678 P1060746 P1060818 P1060864P1060878I lørdags havde Oline og jer den bedste dag nogensinde. Helt seriøst. Tror aldrig jeg har været så lykkelig før i hele mit liv, og jeg kunne ikke lade være med at tænke over hvor stor en drejning mit liv har taget efter Oline er kommet til. For før Oline havde verdens bedste dag, nok sådan ca været verdens værste dag. Livet har virkelig taget en drejning.

Og hvad lavede vi så, der gjorde dagen så helt igennem fantastisk. Ja vi var såmænd en tur i koloni have. Min kollega Fie, som jeg før har nævnt, har en dejlig koloni have, og der tog vi ud og hyggede sammen med hende og hendes datter hele dagen. Der blev grinet, spist is, badet i soppe bassin, leget i sandkassen med bar røv (og nej det var ikke Fie og jeg der havde bar røv), og så sluttede dagen af med grill hygge, mens solen gik ned over koloni haven.

Og hvorfor var det så verdens dag. Jo det var det fordi Oline var lykkeligere end jeg nogensinde har set hende. Hun grinte, løb rundt, pjaskede i vandet, tossede rundt med Kristine, og for første gang nogensinde tror jeg ikke hun græd en eneste gang. Måske et lille klynk, hvis hun slog sig, men intet af den fuldstændig hysteriske gråd, som bare nogle gange fylder hendes liv alt for meget. Og hvis Oline er lykkelig, så er alt andet bare lige meget. Kender i det?

Før jeg blev mor troede jeg virkelig ikke det var muligt at sætte ens egne behov til side. Det var faktisk noget jeg tænkte meget på. Kunne jeg overhovedet finde ud af det, efter at have levet et max egoistisk liv i rigtig mange år. Men den bekymring er virkelig gjort til skamme. For det er noget af det mest naturlige nu, jeg tænker overhovedet ikke over det. Det føles som noget af det mest naturlige på denne jord.

2 kommentarer

  • Det lyder til at være en fantastisk dag <3 Giver dig så meget ret i ALT ændres når man bliver mor .. Det havde jeg heller ikke troet før jeg selv stod i det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er virkelig mærkeligt, hvad der sker med en, når man bliver mor, men jeg kan så meget følge dine tanker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus leopard