18 måneders status

Nye flæse bukser til samlingen

P1060583P1060582 P1060584 P1060585Det er ikke meget jeg får syet for tiden, både fordi tiden bare ikke er til det, men også fordi jeg har kastet mig over strikkeriet igen. Håber at jeg kan fremvise resultatet af mit strikkeri i næste uge. Men den anden dag efter en nattevagt, hvor jeg havde været så heldig at få sovet lidt i løbet af natten, brugte jeg dagen på at sy i stedet for at sove. Total hyggedag og mega afstressende. Syede bla andet disse fine jersey flæse bukser, som jeg efterhånden har syet i mange forskellige farver.

Tror aldrig jeg bliver træt af dem, og efter jeg har fået en overlocker går det som en leg at sy dem. Tror max de tog en time at sy, og jersey er jo billigt, så de står mig vel i 50 kr + den times arbejde jeg lade i dem. De må da siges at være et kup. Især når man tænker på at Soft Gallery sælger nogle lignende, også i jersey, for 349 kr.

Det er min plan at lave en DIY en dag, men det bliver nok ikke lige med det samme. Skal jo også have lavet den DIY på verdens nemmeste nederdel. Har absolut ikke glemt det, men det kræver jeg lige at jeg både er i sy og fotograferings humør.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 måneders status