Hvornår fanden lærer jeg det?

Det der hår

P1060273Prøv lige at se hvor meget hår min lille pige snart har fået. Nu har hun også snart været pilskaldet det meste af hendes liv, så det var vel også på tide. Faktisk har jeg klippet hende flere gange af den meget fjollede grund at en veninde fortalte mig, at en frisør havde fortalte hende, at for at få kraftig hår, skulle man klippe baby håret af, og gerne klippe det flere gange. Det er sikkert en god gammeldags skrøne, men da mit fine tynde hår altid har været min achilles hæl, tager jeg ingen chancer med min datter. Det skal i hvert fald ikke være min skyld at hun får tyndt og plasket hår ligesom hendes mor.

Overvejer om jeg snart skal købe nogle spænder eller måske en sød hår bøjle. Men hvordan fanden får jeg den lille dame til ikke at pille det ud igen. Hendes sol hat kan hun nemlig af på et nano sek, og jeg forudser samme skæbne for hårpynt. Accepterer jeres børn hår pynt??

Og please fortæl mig at det ikke er en skrøne, og at jeg er i gang med at give min datter tykt lækkert hår?

Og ja ved godt det ser lidt rødt ud. Det er bare lyset. Fortæller jeg mig selv 🙂

2 kommentarer

 • Luise

  Jamen Camilla det lyder jo fuldstændig som vores hår situation herhjemme:) Nete har arvet mit fine tynde hår (som jeg altid har ønsket var tykt med fald i). Jeg tror helt bestemt, at det er en skrøne, at jo flere gange baby håret bliver klippet jo kraftigere hårpragt får de. Men jeg kan godt forstå at de slidte tynde spidser skal af en gang i mellem. Jeg ser mig selv som et eksempel på at teorien ikke holder, har nemlig været klippet x mange som barn og senere været korthåret, med strithår (den gamle 80’erne model:)) og pagehåret utallige gange.
  Du kan sagtens begynde med spænder, herhjemme begyndte vi så snart hun stoppede med at tro de kunne spises:) Du må dog købe et godt lager ind, vi mister dagligt et spænde i vuggestuen, så der er bestemt flow i dem. De små silikone elastikker er også perfekte til Netes tynde fe hår, og hun elsker en lille knold eller rottehaler.
  God fornøjelse, det er hyggeligt at ordne hår på de små – og elsker når farmand har været i gang herhjemme, det ender ofte fedt og tilfældigt:)

  Ps. Måske du allerede ved det, men der er udkommet en ny bog “en blid start” af Jane Thoning Callesen. Har lige købt den, og tror den er god til støtte i forbindelse med alle de råd der møder os i hverdagen med små børn, især der hvor vi ikke følger strømmen:) Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Nej Luise du siger ikke at jeg har klippet Oline som en dreng helt forgæves ;-). Må snart have fat i nogle små søde spænder, så min lille pige kan komme til at ligne en rigtig lille pige.

   Har godt set det link du sendte på fb, og har også tilmeldt mig hendes nyhedsbrev. Skal helt bestemt have kigget på den bog for I favn tanken er jeg absolut STOR fan af. Og synes faktisk det har været svært at finde noget på dansk om det.

   Ps ses vi ikke snart på FAM igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår fanden lærer jeg det?