Verdens nemmeste nederdel i brug

De satans tænder

P1060188 P1060189 P1060191Den sidste måned har virkelig ikke været den bedste for Oline. Hun har været sur og tvær. Utrolig hidsig, og hendes frustrations tærskel har virkelig været lig nul. Det har virkelig været frustrerende for hele familien. Jeg har virkelig været på bar bund med hvad der generede den lille madamme. Var det tænder eller et nyt og ubeskrevet tiger spring??? Jeg har haft kigget hende ind i munden et utal af gange, men har ikke kunne finde så meget som et enkelt lille tegn på at tænder var på vej, så måske var det i virkeligheden et slags tigerspring??

Her i sidste uge kulminerede det så, og Oline blev mere ulykkelig end nogensinde. Hun græd og græd, og fik hysteriske anfald over det mindste. Under et af disse hysteriske anfald kom jeg til at kigge ind i hendes mund, og der lå svaret på hendes hysteriske opførsel og tittede frem, nemlig to fine kindtænder.

Jeg må indrømme at jeg slet ikke havde skænket kindtænderne en tanke, og havde mest fokuseret på dem hun manglede foran. Hun har nemlig kun 7 tænder , så var overbevidst om at hun ville få nogle af dem hun manglede foran, før kindtænderne ville kigge frem

Det var egentlig en lettelse at finde en årsag til mit ekstremt hidsige og ulykkelige barn, og vi tog bare en stille og rolig weekend i Olines tegn. Og nu er det heldigvis allerede ved at vende, for hver dag der går får jeg mit glade dejlige barn igen.

2 kommentarer

 • Louise

  Vi er akkurart det samme sted med Ellen..hun har også 7 tænder og nu er en kindtand i hver side på vej 🙁 driller hende også meget og især om natten spænder de op..
  Håber snart Oline er ovenpå igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Årh stakkels lille Ellen. Heldigvis har Oline bevaret hendes gode sove hjerte, for hendes søvn har ikke været påvirket, Men resten af tiden ohhh my god sikke en hystade :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste nederdel i brug