Den japanske bluse

Verdens nemmeste nederdel i brug

P1060119 P1060116Ja verdens nemmeste nederdel har allerede været i brug et par gange. Og både Oline og hendes mor elsker den. Især Oline ser noget så stolt ud, når hun kommer valsende med den på. Ved ikke om det var nederdelen der fik hende til det eller hun bare snart er vant til at mor jagter hende rundt med et kamera, men hun poserede faktisk et kort øjeblik. Men også kun et kort øjeblik, og så var hun igen over stok og sten.

Og i var faktisk mange der ønskede en DIY, så hvad i ønsker skal i få. En DIY er i støbeskeen og skulle måske gerne udkomme i næste uge igen. Så hæng på.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den japanske bluse