En ulv i bur

Verdens nemmeste nederdel

P1060052 P1060053 P1060054 P1060055 P1060056 P1060057Jeg har seriøst syet verdens nemmest og samtidig pæneste nederdel. Jeg har længe ønsket at lave en flæse nederdel til Oline, men har ikke rigtig kunne greje hvordan jeg skulle lave den, og jeg kunne heller ikke finde noget mønster. Lige ind til jeg fik mine japanske sy bøger ind af døren, for der var der nemlig den yndigste flæse nederdel.

Her den anden dag fik jeg så endelig tid til at sy den, og hold fast hvor var det bare nemt. Nok en af de nemmeste ting jeg nogensinde har syet. Tænk at jeg har spekuleret over hvordan den skulle laves så længe, og så var den så nem. Den er faktisk så nem at jeg vil lave en lille DIY guide en af dagene. Er der stemning for det?

Nederdelen er syet i liberty stoffet sunbeam, som  både Norlie og Poppy Rose har brugt denne sæson. I starten var jeg ikke særlig begejstret for det, men som tiden gik blev jeg mere og mere begejstret for det, og nu er jeg helt tosset med det.

26 kommentarer

 • Helle

  Hej Camilla
  Kom det mon en diy ikke finde den diy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Camilla
  Kom det mon en diskant ikke finde den diy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Camilla
  Kom det mon en diskant ikke finde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Åhh en diy ville være dejlig og værdsat…🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Den står også på listen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Vil du måske bare prøve kort at beskrive, hvordan den er lavet? Syr man de 3 lag på et inderskørt eller…? Har du bare lavet ombuk til elastikken eller har du klippet og syet linningen på efterfølgende?
   Jeg har lidt svært ved at regne den ud, selvom det ser simpelt ud

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Björk

  En DIY ville være fantastisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  wauw, er der kommet en diy op? har længe ledt efter sådan en nederdel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Desværre nej. Den er fluks skrevet på listen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Jakobsen

  Jeg kan ikke finde din DIY på nederdelen – ville så gerne sy den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Så fin Camilla
  Har bøgerne men kan slet komme igang med hvordan man forstår dem så vil også gerne modtage en diy til viola

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej. Det er noget virkelig fint tøj du har syet:0) jeg har ledt efter din diy på denne nederdel, men jeg kan ikke finde den på din blog? Kan du sige mig hvor jeg finder den? Rigtig god dag. Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Hej Ditte. Det er fordi jeg aldrig fik den lavet. Men den står på listen som den næste diy jeg laver. Skal bare lige finde tiden til det. Så det bliver nok først i næste måned.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ja den vest var virkelig ikke noget at råbe hurra for. Altså min. Men det var start skuddet på noget godt :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DIY DIY DIY!!! (PS: har du mon den bog, der indeholder den her kjole: http://marapytta.blogspot.dk/2013/03/camille-kjolen.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Nej men jeg ved hvilken bog den er fra tror jeg hvis det er. Ellers er mønstret ret nemt og jeg har faktisk selv lavet en mønster som jeg har syet en kjole ud fra. Prøv at søg på olines DIY.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er helt klart stemning for DIY. Den er skøn, den nederdel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fin – bestemmer bestemt også for en DIY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak tl vejledning!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er sørme også sød. Liberty printet er SÅ fint. Ingrid har lige fået en fin kjole fra Poppy Rose i det og jeg leder stadig efter undskyldninger for ikke at købe nogle meter på Shaukat. Det skulle da lige være, at jeg har metervis af Liberty som ligger allerede. 😉

  De japanske sybøger kan bare noget særligt. Både fordi det er vildt fine mønstre, men også fordi det er syet op i de fineste materialer (og ofte Liberty) og præsenteret så fint både billedmæssigt og layoutmæssigt. Hvilke bøger har du ellers købt end den på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Stor stemning for DIY;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Prøver at få lavet en i den nærmeste fremtid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Uldal

  Jaaaa elsker DIY – så jeg ville blive rigtig glad :))

  Kh Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ulv i bur