Baby tøj

Se min røde kjole

P1050507 P1050514 P1050519Jeg har længe beundret Marapyttas vinge kjoler, og jeg har virkelig haft lyst til at sy en selv til Oline. Desværre havde jeg ikke noget mønster, så jeg måtte selv lave et. Jeg lavede det ud fra en Mini a ture kjole jeg havde liggende. Den havde lidt de samme detaljer, så det var rimelig nemt at gå til. Var dog lidt nervøs alligevel, for det er altid lidt af et sats, når man konstruerer et mønster selv. For der er jo ingen garanti for at det fungerer overhovedet. Derfor valgte jeg også at sy den første op i noget billigt (men alligevel ret fint) stof fra Stof og Stil.

Men det må jeg nok sige at det gjorde denne gang. Synes simpelthen kjolen er blevet helt perfekt, og den passer bare Oline så godt. Næste skridt er at sy den i noget lækkert liberty. Så skal man bare beslutte sig til hvilken slags.

2 kommentarer

 • Den er SÅ fin. Jeg har netop siddet og beundret Marapyttas Camille kjole, og søgt efter den japanske sybog, hunhar mønstret fra 🙂 Måske skal man bare springe ud det det. Jeg er dog lidt i tvivl om jeg kan finde ud af de der vinge-ærmer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Vinge ærmerne er mega nemme så det er bare med at komme i gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby tøj