Mathilda i brug

Nye jersey bluser

P1050181 P1050182 P1050183 P1050184Jeg havde nogle stof rester fra et par bukser og en kjole jeg har syet til Oline. Med lidt god vilje fik jeg en bluse ud af hver stof rest. Den ene var der stof nok til flæse ærmer, og den anden blev det kun til lidt puf ærme. Jeg synes de er blevet ganske vellykket, og trods manglende overlocker synes jeg faktisk at jeg er ved at have lidt tjek på at sy i jersey.

2 kommentarer

 • Tina

  Nøj den er sød! Harcdu lavet eget mønster eller kan det købes noe sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Jeg har bare brugt et alm bluse mønster og så har jeg tilsat flæse detaljen ved ærmet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathilda i brug