Nye jersey bluser

Liberty bloomers

P1050171Jeg får som før skrevet rigtig mange forespørgsler om jeg vil sy til folk, siger som udgangspunkt altid nej, men når det kommer til familie, venner og kollegaer, så siger jeg ikke nej. Syede disse fine bloomers i liberty for en tidligere kollega den anden dag. Det tog max 45 min pr bloomers at sy dem, så jeg er efter hånden ved at kunne gøre det i søvne. Men de er altså virkelig nemme at sy, og jeg kan kun opfordrer folk til at komme i gang selv, og husk at jeg har lavet en DIY til hvordan du laver et par bloomers a la Olinesmor.

   

2 kommentarer

 • Lou

  Kan godt forstå den store efterspørgsel på dine bloomers 🙂 Hvem der dog bare var i familie/omgangskreds med dig!
  Jeg er selv håbløs til at sy, men har heldigvis en søster (som du jo kender til), der er fantastisk til at strikke 🙂

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Tak Lou. Jeg ville tilgængæld elske at have din søster som søster for sikke nogle lækre ting hun laver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye jersey bluser