En æra er slut

Jersey Jersey

P1050107

P1050108 P1050106Jeg er virkelig blevet begejstret for at sy i jersey, ikke fordi det er nemt at sy i (det tog mig sådan ca 4 timer at sy dem her), men fordi resultatet bare er så godt, og helt perfekt for en lille tumling. Især det her stof som jeg fandt i Stof og Stil, er bare så lækkert blødt og meget tyndt i det.

Modellen som er kraftigt inspireret af Soft Gallerys Lucy bukser, er jeg også blev meget begejstret for. Synes simpelthen den er så kær, og jeg har planer om at sy dem i alverdens farver til Oline. Jeg har igen brugt Centilongs mønster, har bare lavet benene noget smallere, og flæsen på lommerne er også lavet lidt anderledes.

Har også planer om en DIY, men det bliver nok jeg har lidt mere tid og øvelse i at sy dem, så hav tålmodighed.

Og så har jeg planer om en stor investering, nemlig en overlocker. Lige nu syer jeg jersey på min udemærkede discount maskine fra Kvickly, men selv med stræk sømme så bliver det bare ikke optimalt, og har hørt at når det kommer til jersey, så er overlock vejen frem.

Vil også gerne have en ny “rigtig” symaskine, men da denne her syer ok, så tror jeg at en overlocker bliver første prioritet.

Og så kommer spørgsmålet hvilken en skal jeg købe??? Det er jo en jungle. Dyr eller billig, hvilket mærke???? Vil ikke bruge en formue, men gider heller ikke en der reelt ikke duer ordentligt. Så hvis i har nogle guldkorn, så kom endelig med dem.

4 kommentarer

 • Lou

  ELSKER DEM!!! Og endnu engang hvor er du bare GO’!

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jøsses, hvor er de maaaax fede!!! Nu er jeg ny i at følge dig herinde:) men er det sådan du kan referere til, hvor mønstret er at finde?
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Tak skal du have. Jeg har lige rettet i indlægget og der er nu link til et mønster.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En æra er slut