Leo mås

En æra er slut

P1050188Ja som overskriften antyder så er en ære slut her i huset, en amme æra om man vil. Oline er nu ikke blevet ammet i lidt over 2 uger, og det er bare gået over alt forventning, både for moderen og for Oline.

Jeg havde jo sat en deadline at det skulle være stop, når jeg tog til København, så var jeg væk når slaget skulle stå, og jeg ville komme hjem til en ammefri Oline. Men skæbnen ville at hun ugen før næsten stoppede helt af sig selv. En aften hvor jeg skulle putte hende, og hun skulle have sin godnat tur, virkede hun meget træt, og puttede sig næsten halvsovende ind til mig, og i stedet for at lægge hende til, lade jeg hende ned i sengen, med en forventning om at hun hurtigt ville vågne op og skrige efter sin godnat tår.

Men det gjorde hun, hun lade sig fandme til at sove, og jeg gik ud fra hendes værelse med en lidt tungt hjerte, og samtidig også med en beslutning om at nu var det slut.  Og siden da har jeg ikke ammet hende.

Oline har overhovedet ikke efterspurgt det, hun er relativ nem at putte, hverken nemmere eller sværere end da hun blev ammet. Og hun virker helt tilfreds med at en ære er slut.

Moderen har det også ok med det. Det var jo min beslutning, og det skulle jo slutte på et tidspunkt. Har aldrig haft ambitioner om at blive “langtids ammer”, men det ene dag har bare taget den anden, og inden jeg så mig om var hun blevet 15 måneder.

Men jeg har haft det fint med det, og det har Oline også, og jeg ville ikke tøve med at amme lige så lang tid igen, hvis jeg nogensinde bliver mor igen.

ps blusen er en Stella Mccartney sag som jeg havde med hjem fra København. Ved godt hun også har den i kortærmet, men kunne bare ikke stå for den.

pps nej hun er ikke trist på billederne, hun er bare meget koncentreret. Det kræver jo sit at se baby einstein for 117 gang den dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo mås