Morsyg

Sweat kjole

P1040978 P1040979 P1040984P1040983For et stykke tid siden forelskede jeg mig i den skønneste kjole fra Popupshop syet i den lækreste bløde sweat agtige jersey stof, men desværre var den umulig at opdrive i Olines størrelse, og jeg måtte opgive jagten. Helt ude af sind var den nu ikke, og da jeg var i Stof og Stil her den anden dag, fandt jeg den perfekte sweat agtige stof. Lidt tykt i det, og dejligt blødt på bagsiden. Isoli kalder de det vist.

Brugte igen et mønster fra Stof og Stil, lavede lidt om på det. Bag stykket blev lavet uden rynk og med vidde, skørtet blev rykket lidt op ad, så rynken sidder længere oppe ad brystet,  og ærmerne blev lavet med lidt puf. Synes resultatet er blevet så godt, og kjolen er bare så blød og lækker, perfekt til en lille tumling.

6 kommentarer

 • Du er virkelig god til at sy. Den er super fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg skal altså også have prioriteret lidt syning en af de nærmeste dage. Det er en fin lille jersey kjole, og jeg kan rigtig godt lide læg foran.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Har også kigget på kjolen fra Popupshop.. Men din er jo endnu finere – hvor er du bare super god til at trylle yndige klæder til Oline 🙂

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Tak Lou, det er virkelig et kompliment, for den fra popupshop er altså bare top cool.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morsyg